Бородина против Бузовой 30 11 2018 смотреть онлайн 5317 выпуск, день, эфир

Короткий зміст:

Ксенія Бородіна провела шоу «Бородіна проти Бузової». Тема шоу «Моя свекруха монстр». Бородіна повідомила, що сьогодні в студії вони розкажуть ексклюзивну історію з села Волоснікова. Телеведуча Олександра Кошкіна вважає, що головною причиною ненависті свекрухи до невістки є те, що свекрухи ростили сина, а тут з'явилася дівчина і зазіхнула на святе, вона сама була в цивільному шлюбі з євреєм, мама зіграла свою роль в їх розставання. Психолог Світлана Прель вважає, що домовитися можна тільки в тому случає, якщо дві людини хочуть цієї домовленості. Психолог Дмитро Сорока вважає, що чоловік, який вирішує жити на території мами зі своєю сім'єю надходить неправильно. Перша героїня шоу невістка Ольга Бєлобородова. Ольга звинувачує свою свекруху Фаїну Іванівну в тому, що та покриває свого сина, а Фаїна Іванівна ... Читать дальше »

Просмотров: 533 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 30 11 2018 эфир 5317 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Дмитро Чеботов вирішив налагодити спілкування з Розою Сардаровой і запросив її на побачення. Роза хвора і їй не дуже сподобалося те, що Діма витягнув її на сонці і пропонує кататися на серфінгу в холодній воді. Роза заявила, що не дає другого шансу, якщо людина один раз від неї відмовився, потягнув її мити судно, коли у неї була висока температура, що вночі вона «мало не здохла». Сардарова нагадала, що у Діми є Ряска, а вона буде з ним тільки спілкуватися і нічого особистого. Чеботов не сильно засмутився і запропонував Лері будувати з ним стосунки.
   На острів приїхали Валера Блюменкранц з новенькою Христиною Баронової і Віталій Воронко. Валера проводив час в басейні з юнной і спілкувався з Аліаной. Аліа вважає, що Валера не буде Господь із Христиною, вона така ж за характером, я ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 30 11 2018 дневной / утренний эфир 5317 день смотреть онлайн

Опис серії:

Діма Дмитренко вирішив з ранку порадувати свою дружину, подарував Олі букет троянд. Діма розповів Льоші і Майї, що вони хотіли б другу дитину, але поки у них не буде квартири і фундаменту їм не варто народжувати другу, підняти на ноги двох дітей складніше, ніж одного. Майя погодилася з думкою Діми.
   Рита Ларченко в поганому настрої. Настя Ендальцева вважає, що у Рити осіння депресія, у Рити є поруч мужик, вона тримає в руках ведмедика, якого їй тільки що подарував Ілля, він все робить для Рити. Яббаров заявив, що його це вже початок чіпляти, Рита сама нічого не робить, не хоче робити і не вміє, якщо Рита хоче працювати, хай працює, він її підтримає, дівчині потрібно прогнати лінь і депресію з голови. Настя порадила Риті підтримувати Іллю в конкурсі, мислити позитивно, а не виносити ... Читать дальше »

Просмотров: 547 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 29 11 2018  эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Сорока після лобного пояснив Розі, що Андрій реально хотів побути добу один, Роза могла б дати Андрію відпочити. Райсон готова ніч провести окремо від Шабарин. Роза запитала, що Андрій говорив про «диво». Сорока не став розповідати подробиці, все було в гумористичному контексті, Розу не зачепило те, що Андрій говорив про своїх дівчаток, Розу і Аліану, не зачепила пісня, а згадка про порівняння чомусь зачепило. У Аліа немає негативу ні до Андрія, ні до Рози, вона хотіла б, щоб Андрій знайшов себе, так як після відносин з нею він загубився, а про те, що вона краще в «чаклунстві», ніж Роза, Андрій говорив і їй теж . Аліа вважає відносини Андрія і Рози хворими.
   Оля Сударкін повернулася на поляну і порадилася з Ромою, чи варто їй поговорити з Наташею Ігрунова. Капа ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Валера Блюменкранц вранці запропонував Льоші Купину подумати над його майбутнім життям з Майєю Донцової, виходить, що Льоша не може бути впевнений у Майї, яка продовжує підносити свого майбутнього чоловіка неприємні сюрпризи і випробування. Валера вважає, що Майя не зміниться і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем. Купин впевнений, що Майя не зрадить його і не змінить, але, швидше за все, конфліктувати з людьми вона буде, але він спробує ще раз з нею поговорити.
   На лобному місці Ольга Бузова повідомила учасникам, що вийшов її кліп з Вітею АК, в якому знялися багато учасників, біля Будинку 2 з'явився новий гімн. Провідна запропонувала всім подивитися кліп.
   На галявину з Сейшел повернулися Оксана Ряска, Оля Сударкін і Майя Донцова. ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Бородина против Бузовой 29 11 2018 смотреть онлайн 5316 день, эфир

Короткий зміст:

Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Розбір тижня» провели Бородіна і Кадоні. Ксенія повідомила, що сьогодні на шоу обговорять півфіналістів конкурсу «Людина року». З її команди до півфіналу дійшли Алена, Купин і Литвинов. З команди Бузової до підлозі фіналу дійшли Рома, Іра Пінчук і Яббаров. Перший герой обговорення Рома Капаклія і Марина Афрікантова. Рома не вважає себе найбільш гідним звання ЧГ, він сказав, що всі півфіналісти гідні. Марина чотири конкурсу була в фіналі, вона вважає себе гідною дійти до фіналу, з неї в якійсь мірі можна брати приклад, але за статистикою перемагали в конкурсі учасники з дітьми. Кадоні заявив, що Марину сильно топить її мама, а Рома змусив її відмовитися від весільного торжества. Капаклія відповів, що це було бажання Марини. Ксенія вважає, щ ... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 Андрій Черкасов влаштував хлопцям острова парубочий в піратському стилі. Сорока, Шабарин, обидва Діми, Денис і Черкасов відвідали кафе, головним піратом провідний призначив Андрія Шабарин. Черкасов зачитав слова піратської клятви, Шабарин повторив. Андрій поклявся не боятися намотов на красунь, не пропускати жодної спідниці, жити одному і запрошувати на своє ложе ту, яка більше до душі і все інше в тому ж стилі. Черкасов запитав Діму Мєлєневського, чому Діма в машині постійно говорив про Ряску. Діма вважає Настю тухлої, але збирається з'ясувати з Настею все моменти і хоче розставити крапки над «і». Діма пояснив, що у нього не було часу на Настю, він воював з Оксаною, зараз він догляне за Настею, якщо та далі буде холодною, тоді він вирішить. Ведучий порадив Дімі не витрачати час на Морозову, ... Читать дальше »

Просмотров: 525 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 29 11 2018 дневной / утренний эфир 5316 день смотреть онлайн

Опис серії:

Валера Блюменкранц сказав Льоші Купину, що у того скоро весілля, а Майя все більше підносить Льоші сюрпризів і це не пройде, буде тривати в їх майбутнього спільного життя. Валера вважає, що це страшно і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем, Майя не дурна, вона все розуміє, Льоша з Майєю не прожити разом навіть місяці без проекту, тому Купина попереду чекають ще сюрпризи, випробування, глузування. На кухні Льоша пояснив Ромі, що їх з Майєю чекає серйозна розмова, розмова буде спрямований на конкретну ситуацію і на майбутнє, йому не подобається поведінка Майї і він вже не знає, що йому потрібно зробити, щоб Майя його зрозуміла. На тітці Купин зізнався Орлової, що йому не сподобалося висловлювання Майї, вона в багнети сприйняла заселення ... Читать дальше »

Просмотров: 572 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 28 11 2018  эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Льоша Безус не вірить в любов Мілени до нього, вона плаче, каже, що любить і через хвилину чадіють з учасниками. Льоша порадив Милене не йти з проекту, у неї немає за периметром квартири і машини, як у Горлівській. Мілена працювала раніше в ресторані і отримувала хороші чайові, вона повернеться до своєї колишньої роботи, їй не потрібен проект, потрібен тільки Льоша.
   Оксана сказала Майї, що жила в будинку Олі з Дімою майже місяць, вона не готувала на кухні, йшла в загальний будинок, єдине, що потрібно дотримуватися тиші після 9 вечора. Кімната Майї і Льоші якраз розташована над кімнатою Олі, Діми і Василини, тому шуміти не можна. Донцова відповіла, що вона не тупа ідіотка, розуміє, що там дитина. Оксана вважає, що Майя зможе домовитися з Олею, а Льоша завівся через те, що йому не сподобалася подача Ма ... Читать дальше »

Просмотров: 594 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Олексій Купин поговорив з Дімою Дмитренко, попросив його вплинути на провідних, щоб ті повернули Олену і Тетяну Володимирівну в ВІП будинок. Льоша пояснив, що планував жити з Майєю, яка завтра повернеться, у другій кімнаті в спільному домі, але вона зараз зайнята Альоною і мамою, отримує, що їм з Майєю доведеться заселитися в будинок до Олі і Дмитра. Дмитренко не вважає за потрібне спілкуватися з провідними, він як завжди сказав, що це життя і їм пора виходити з тепличних умов. Юля Ефременкова пояснила сім'ї Дмитренко, що провідні пішли на вимушені заходи і відселили Олену з мамою, щоб не було сварок, і щоб не нервували Оля і Олена, щоб в будинку не було атмосфери, в якій все на ножах. Ропа плакала і сказала, що мама все одно вранці приходила і допомагала. Діма з Олею переживають через те, що з ними будуть жит ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 »
close