Бородина против Бузовой 28 11 2018 смотреть онлайн 5315 день, эфир

Короткий зміст:

   Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Номінанти на догляд» провели обидві провідні Ксенія і Ольга. Бородіна вирішила сьогодні номінувати тих учасників, хто знаходиться в жорсткому протистоянні з колективом. Бузова оголосила війну одинакам, які не будують відносини і прийшли на проект заради хайпа і передплатників. Перші номінанти Ксенії Ольга Рапунцель і Діма Дмитренко. Показали сюжет про конфлікт Олі і Дмитра з мамою. Дмитренко пояснив, що вони залагоджують конфлікти, він добре ставиться до тещі, це провідні все загострюють. Бородіна нагадала Дімі, що з тих пір, як він виганяв тещу зі знімною квартири, коли Оля була ще в декреті, нічого не змінилося, Діма і Тетяна Володимирівна один одного не поважають і не люблять. Провідні згадали, як Оля прагнула до ... Читать дальше »

Просмотров: 798 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

  Андрій Шабарин намагався будувати відносини з Аліаной, розуміючи, що Аліа ідеальний варіант для створення сім'ї, але почуття у нього до Рози, а серцю не накажеш. На тітці Шабарин розповів Черкасову, що представляє Аліану журавлем в небі, а Розу синицею, він розуміє, що багато чоловіків хотіли б опинитися поруч з Аліаной, але він керується почуттями, а почуття у нього до Рози, до Аліане тільки симпатія. Вчора Роза підходила до Черкасову і просила прихід до неї, тому Шабарин не довіряє дівчині. Андрій попросив Розу давати йому впевненість, він пропонував їй піти з проекту, Роза могла погодитися, прислухалася б до нього. Райсон не готова приймати такі рішення на емоціях. Роза поділилася з провідним, що Шабарин вночі зізнався їй у коханні, тепер вона готова навіть піти з проекту разом з Андрієм. Шабарин в черговий раз ... Читать дальше »

Просмотров: 518 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Опис серії:

Віталій Воронко подарував Ірині Пінчук вранці букет троянд і заспівав для неї пісню, а інша Іра Горлівська на прохання хлопця обсипала Пінчук пелюстками троянд. Віталік приніс Ірі чай. Захар Саленко як і раніше переживає через розставання з Ірою Пінчук і ревнує її до інших хлопців. Захар поділився з Саймоном, що сумує за Ірі, хоча і розуміє, що з нею не буде по ряду причин, Іра каламутна, нудна, нудна, що не турботлива, неласкава, такою вона людина. На тітці з Юлею Захар розповів, що хотів робити Ірі вчора романтик, але, коли вона назвала його сиром, його бажання пройшло. Пінчук нагадала, що Захар називав її дурною, тупорилої, ідіоткою, недолітком. Саленко ображає той факт, що він нав'язує себе Ірі, підходить до неї, намагається спілкуватися, а вона відповідає, що він їй осоружний, він більше не хоче бути з Ірою. Заха ... Читать дальше »

Просмотров: 554 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 27 11 2018  эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Сім'я Рапунцель - Дмитренко засмутилася через те, що їх сім'ю провідні розселили. Незважаючи на те, що Тетяна Володимирівна помирилася з Олею і Дімою, ведуча прийняла таке рішення, так як їй набридли постійні скарги членів цієї родини друг на друга і загрози покинути проект. У вільній кімнаті на другому поверсі ВІП будинку Ксюша планує поселити Майю і Льошу, поки вони будуть перебувати на галявині. Алена Рапунцель пояснила учасникам, які прийшли в гості в ІП будинок, що вона вагітна, якби вона не була вагітна, то спокійно б переїхала, а так в спільному домі часто буває Ілля Яббаров, вона буде через це нервувати, а їй важливо здоров'я її майбутньої дитини, вона не хоче бачити Яббарова. Марина вважає, що Олені все одно скоро в декрет, а Дімі і Оле хочуть поселити іншу пару через те, що вони не дотримуються суборди ... Читать дальше »

Просмотров: 519 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 27 11 2018 эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Юля Романова в сварці з Саймоном, вона збирала сьогодні речі, щоб переїхати в жіночу спальню. Саймон на тітці заявив Бузової, що буде ставитися до Юлі так, як вона ставиться до нього, він зрозумів, що вони далеко не підуть в таких відносини, Юля не варта його уваги і трепету, він не дозволить посилати себе матом і ображати. Саймон збирається зробити Юлі боляче і готовий заселитися з ким-небудь в ту кімнату, в якій вони жили з Юлею. Саймон влаштував всеросійський кастинг, звернувся з екрану до дівчат і прорекламував себе, а також розповів, яку дівчину він чекає на проект. Саймон не збирається бігати за Юлею, вона перед ним не вибачилася за мат і образи, вона легко ставиться до цього, він не раз вибачився, а сама вона ні разу не проявила ініціативу. Саша Чорно вважає, що Саймон постійно вибирає собі характерних жіно ... Читать дальше »

Просмотров: 543 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Бородина против Бузовой 27 11 2018 смотреть онлайн 5314 день, эфир

Короткий зміст:

   Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Весільний переполох» провів Влад Кадоні. Майя Донцова і Олексій Купин перенесли весілля на 19 грудня, так вирішив Льоша. Незадовго до подачі заяви хлопці подарували один одному годинник, а згідно з прикметами, дарувати годинник до розставання. На думку Кадоні це завуальований натяк один одному, що їм пора розлучитися. Купин вважає, що це маячня, він не вірить в цю прикмету. Майя пояснила, що постійно відбувалися якісь події, через які їм доводилося відкладати весілля, зараз їм знову довелося перенести торжество на грудень, так як Льоша бере участь в конкурсі «Людина року». Друга пара також нервує перед майбутнім весіллям, це Саша Чорно та Йосип Оганесян. Саша повідомила, що їх з Йосей весілля 29 грудня, ї ... Читать дальше »

Просмотров: 584 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 27 11 2018 эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий опис:

  Діма Меленевский з Оксаною і Діма Чеботов з Розою Сардаровой вирушили на побачення. Діму і Оксану чекала прогулянка на катері по Індійському океану, а іншого Діму і Розу генеральне прибирання рибальського судна. На майданчику залишилася Настя Морозова, вона приїхала на острів до Меленевська, але той більше зайнятий з'ясуванням відносин з Оксаною. Лена думає, що Діма хайп на Оксані. Насті не подобається, що Діма ходить злий і не приділяє їй уваги. Роза відмовилася прибирати судно, вона вважає, що накосячілі Чеботов, витягнув не той кокос і йому прибирати. Юнне симпатичний Діма Чеботов, але його поведінка її відштовхує, він веде себе не як серйозний хлопець, а як вітряний підліток. Сардарова під час збирання заявила Чеботова, що він веде себе, як ш і б, з кожної зустрічної цілується, обіймається, затискається, він я ... Читать дальше »

Просмотров: 583 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Захар Саленко байдуже зустрів нових дівчат, які прийшли до нього на проект, хлопець все-таки вибрав одну з них, коли провідні запитали, кого з двох дівчат залишити, але йому як і раніше подобається Іра Пінчук. Христина сподобалася Валері Блюменкранцу. На тітці Саленко розповів Ользі Бузової, що Іра в черговий раз відшила його і порадила займатися своїм життям. Захар завжди переживає за Іру, піклується про неї, але він їй нецікавий. Сама Іра вважає, що Захар використовує її в якості прикриття, щоб не будувати стосунки, у нього дивну поведінку, він ніяк не діє в її сторону, Захару комфортно без відносин. Бузова нагадала Захару, що він змінив Ірі, через це вони розлучилися. Оля порадила хлопцеві щось робити в сторону Іри, розташувати її до себе знову. Таня запитала Саленко, навіщо він сватав Ірі Віталіка. Захар відповів, ... Читать дальше »

Просмотров: 576 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 26 11 2018  эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 Саймон Марданшін зажадав вибачень від Арсена на адресу Юлі Романової, якій Арсен запропонував на лобному «Не гавкати». Чачанідзе пояснив, що Юля назвала його клоуном, коли вона вибачитися за своє образу, тоді вибачиться він, Саймон не навчив свою дівчину розмовляти. Романова пояснила, що це не вона назвала Арсена клоуном. Новачок вибачився. Потім Арсен лаявся з Захаром, який назвав його пончиком, жіробасом, спілкувався з Пашею, який спробував пояснити Арсену, що він провокує учасників на негатив. Клоуном Арсена назвала Наташа, Наташа не вважає це образою. Мусульбес вважає дивним чоловікові говорити дівчині, що вона гавкає, правильніше було б поговорити з хлопцем цієї дівчини. Оля Сударкін рада приходу хлопця до неї, але їй трохи не подобається його поведінка. Майя думає, що позиція Арсена неправильна. Діма ... Читать дальше »

Просмотров: 551 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 26 11 2018 эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий опис:

«Кастинг шоу Дом 2» провели Кадоні і Орлова. На лобному місці на проект прийшли новачки. Арсен Чачанідзе 26 років з Калінінграда прийшов на проект до Олі Сударкін і невтішно висловився про деякі учасниках. Арсен нічим не займався, він вилетів з інституту, так як переспав з дочкою ректора, потім намагався працювати, вів корпоративи, працював в охороні казино, але дівчата не звертали на нього увагу, «товстий теж хоче любити». Арсен займався в музичній школі, грає на скрипці, гітарі та фортепіано, може співати. Орлова сказала новачкові, що Олю не люблять в колективі. Арсен збирається її захищати від нападок учасників, «Ромашов щось бекав в сторону Олі». Сударкін попросила учасників залишити хлопця для неї, Оксана приєдналася до Олі і сказала, що на острові матріархат. Саша Чорно по ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Admin | Дата: 20.11.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 39 40 »
close