16:19
Дом 2 lite 5319 выпуск смотреть онлайн 02 12 2018 дневной / утренний эфир / день

Дом 2 lite 5319 выпуск смотреть онлайн 02 12 18 дневной / утренний эфир / день

Описание серии:

Марина Афрікантова влаштувала Ромі Капаклія вранці сюрприз, приготувала сніданок чемпіона, щоб порадувати Рому перед конкурсом «Людина року». Марина підтримує Рому, вважає його лідером, незважаючи його молодий вік, прикладом для інших. Афрікантова наділу на шию хлопцю золоту медаль і в цьому момент зазвучала пісня Бузової «Чемпіон».
   Захар Саленко провів вечір і ніч з Ірою Пінчук. Пінчук розповіла дівчаткам, що Саленко зізнавався їй у коханні, вночі прийшов до неї, вони полежали разом і Захар пішов. За версією Саленко, вони з Ірою випивали ввечері, затискалися, він поцілував Іру, а потім прийшов до неї в жіночу спальню вночі. На тітці Захар пояснив Орлової, що глечик їх з Ірою зблизив, вони стали ближче один до одного, вони закуповували сокиру війни і перейшли до визнання в любові. Пінчук більше не дозволяє собі образ, на вирішила, що їм з Захаром пора почати добре спілкуватися. Захар поцілував Іру при Ользі. Орлова запропонувала хлопцям заселитися. Захар хоче будувати відносини. Пінчук не впевнена в Захарі, вона хотіла б будувати відносини з чоловіком, в якому впевнена.
   Сьогодні приїжджає мама Іллі Яббарова. Рита на тітці сказала Ользі Орлової, що збирається з Іллею поїхати в магазин і купити мамі презентик. Ларченко не подобається, що перша зустріч з мамою пройде на шоу, їй хотілося б поспілкуватися до шоу, познайомитися, поговорити. Орлова запропонувала Риті зробити зустріч з мамою теплою, Рита не повинна повторити помилок Олени, яка не знайшла з мамою спільної мови. Ларченко пообіцяла зробити все можливе. Яббаров сказав Риті, що у нього немає грошей. Ларченко заявила, що мама приїжджає раз на півроку і треба щось їй купити, квіти обов'язково.
   Юля Романова з Саймоном, незважаючи на пристрасні поцілунки вчорашнім ввечері, так і не помирилися. Юля пояснила це хвилинною слабкістю, їх з Саймоном потягнуло один до одного. Марданшін ревнує Юлю до Захара, він розповів провідною, що Юля говорить про те, що готова виправлятися, що хоче його повернути, а сама бісилася з Захаром і пропонувала йому поцілуватися. Романова пояснила, що це був жарт і, якщо вона неприємна Сему, вона вибачається. Сем не сприймає такі жарти, вони з Юлею посварилися прямо на тітці. Романова більше не хоче бути з Саймоном і вважає його провокатором, Сем вивертає все так, що вона погана, а він білий і пухнастий, виробляються.
   Майя потримала на руках Василину. Майя сказала, що пішла в сім місяців, Льоша Купин їй не повірив, він пішов в 11 місяців. Тетяна Володимирівна розмовляла з Іриною Михайлівною, і та їй теж про це говорила, дівчатка розвиваються швидше, ніж хлопчики.
   Йося пояснив Олі Сударкін, що якщо та закохається в Арсен, то не стане помічати його повноту, ось він сам любить Сашу і любить все її складочки. Оле подобається Арсен, але вона хотіла б мотивувати його на схуднення. Сударкін зізналася, що у неї з Арсен не відбулося хімії.

Головне за день:

  • Марина влаштувала Ромі Капаклія вранці сюрприз.
  • Захар Саленко провів ніч з Ірою Пінчук.
  • Рита запропонувала Іллі купити його мамі подарунок, у Іллі немає грошей.
  • Юля з Саймоном посварилися.
  • Сударкін не подобається Арсен.

Просмотров: 565 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close