12:13
Дом 2 lite 5321 выпуск смотреть онлайн 04 12 2018 дневной / утренний эфир Декабря / день

Дом 2 lite 5321 выпуск смотреть онлайн 04 12 18 дневной / утренний эфир / день Декабря

Описание серии:

Купин вранці розповів Дімі Дмитренко, що серйозно ставиться до дружби, справжніх друзів мало, у них виникли непорозуміння з Ромою, його це сильно зачепило, крім усього Майя винесла те, про що він її просив не говорити. Льоша ділився з Майєю наодинці тим, що Рома став гірше до нього ставиться, холоднувато і він переживає з цього приводу, Майя вчора на кухні сказала про це Ромі і іншим учасникам. Рома і Леша поговорили, все вирішили. Донцова не вважає, що це був секрет і що його не можна було виносити. Купин нагадав, що просив не виносити Майю його переживання, йому було незручно обговорювати цю тему з Ромою. Донцова поспілкувалася з Капаклія, їй здається, що деякі слова Роми були зайві. Рома за це вибачився і сказав, що ці моменти, що не сподобалися Майї були сказані в контексті боротьби в конкурсі. Майя подарувала Ромі і Марині подаруночки, які вона їм спеціально везла. Капаклія пояснив Льоші, що завжди говорить правду, особливо друзям, вони з Гриценко часто сварилися з цього приводу. На тітці Ольга Бузова сказала Майї, що у Льоші тепер немає ні кращого друга, ні дівчата, на яку можна покластися. Для Льоші дружба - це серйозно, вони поговорили з Ромою, у нього була образа ще з островів. Бузова вважає, що Майя не повинна була підливати масла у вогонь. Майя вважала, що захищає їхні стосунки від зайвих чуток і розмов, але потім зрозуміла, що даремно влізла в чоловічу розмову. Майя заявила, що Рома налаштовував всіх проти Олексія, вона не могла змовчати. Купин запитав, навіщо Майя продовжує. Бузова сказала, що Майя вибачилася заради Льоші, а так вона вважає себе правою.
   Мілена приготувала Безуса піцу і пиріжки, а також написала для нього свої побажання. Мілена пообіцяла мінятися заради відносин. Льоша і Мілена вчора з'ясовували стосунки, Мілені потрібна теплий одяг, а Безус поки не вжив жодних дій, щоб допомогти своїй дівчині придбати зимовий одяг. Сьогодні на кухні Безус сказав учасникам, що готовий допомогти Милене грошима, але дівчина повинна з повагою до нього ставитися. Безбородова вибачилася перед учасниками за те, що з її слів вони зробили висновок, що Безус жмот. На тітці Безус розповів Бузової, що їздив вчора на день народження свого батька один, він поки не готовий знайомити Мілену з родичами і друзями, йому соромно, Мілена ображає його на всю країну. Льоша хоче поміняти відношення Мілени до нього в кращу сторону, зараз він не готовий одружитися з нею, не готовий виходити з неї за периметр. Мілена розуміє, що періодично говорить зайве.
   Саймон Марданшін показав Тані Строковий територію галявини, провів новенької учасниці екскурсію. Таня розповіла хлопцю, що вона емоційна дівчина і іноді може не контролювати свої емоції. Саймон запитав, чи використовує Таня нецензурні вирази і пояснив, що не потерпить матів на свою адресу, для нього це табу.
   На тітці Ольга Бузова сказала Іра Пінчук і Захару, що хлопці обидва одужали. Пінчук зізналася, що набрала 10 кг і зараз на дієті. Бузова вважає, що Іра і Захар ніяк не можуть відпустити один одного, вчора Іра назвала Захара смердючим гризуном. Пінчук пояснила, що її зачепила нечесність Захара, він спілкується з Іреною два місяці, а тоді вони були ще в стосунках. Бузова вважає, що Іра небайдужа до Захара, якщо до сих пір з'ясовує з ним стосунки, хоча вони розлучилися. Саленко відповів, що не спілкувався з Іреною в стосунках з Ірою, з Ірою він спілкувався, так як хотів цього, Іра його постійно відшивала, а Ірена просто симпатична дівчина. Захару подобається Іра, вона зачепила його, а й Ірена візуально йому теж подобається, він хоче нових відносин. Пінчук впевнена в тому, що Захар спробує відносини з Іреною, а коли не вийде, то згадає про неї. Бузова запропонувала Ірі і Захару круте побачення. Захар поговорив з Іреною, він не бачить від неї ініціативи в свою сторону, він думав, що вранці Ірена порадує його чимось. Захар пояснив, що у нього немає серйозних намірів до Іри, а щодо Ірени він буде думати, він нічого не бачить від дівчини до себе, він любить взаємність, не бачить її від Малинської.

Головне за день:

  • Купин і Капаклія поговорили і з'ясували всі проблеми і образи.
  • Купин серйозно ставиться до дружби.
  • Майя вибачилася перед Олексієм і перед Ромою.
  • Саймон показав Тані Строковий галявину.
  • Бузова запропонувала Ірі Пінчук і Захару влаштувати їм круте побачення.
  • Безус не готовий знайомити Мілену з батьками і друзями.

Просмотров: 526 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close