16:12
Дом 2 Остров любви 5318 выпуск смотреть онлайн день 01 12 2018 эфир

Дом 2 Остров любви 01 12 2018 эфир выпуск 5318 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Андрій Черкасов провів конкурс «Фартові», команди хлопців і дівчат боролися за парубочий і дівич-вечір. У конкурсі перемогли дівчинки, фартовий ананас, в якому повинен був знаходитися маленький кокос тягнула Настя Морозова. Насті пощастило, вона вгадали і дівчатка отримали дівич-вечір.
   Андрій Шабарин і Валера Блюменкранц заселилися на стару віллу в різні кімнати і оголосили свій будинок холостяцьким. Незважаючи на те, що Андрій просив Розу пожити окремо деякий час, ніч Роза провела на віллі з Андрієм. Шабарин заявив Розі, що вчора його захлиснули емоції, але сьогодні вони з Валерою повісять піратський прапор над їх холостяцьким віллою. Шабарин сподобалося те, що Роза помирилася з Аліаной, тепер Аліа буде передавати досвід Розі і запропонував з'їздити всім трьом за периметр. Андрій хоче, щоб Роза була готова до сімейного життя перед тим, як вони підуть з проекту. Устиненко спочатку сказала, що не хоче виїжджати, вона може спілкуватися і на майданчику, якщо вона і виїде, то без Андрія. Аліа не готова просто так ділитися досвідом з Розою, вона попросила Шабарин влаштувати їй фотосесію в стилі Клеопатри, тоді вона поділиться своїм досвідом з Розою і допоможе зробити відносини Троянди і Андрія ідеальними. Валера і Андрій повісили прапор з написом «Холостяк Хаус». Валера запропонував Андрію знайти дівчину, яка не буде виносити йому мізки. На стовпі біля входу на віллу хлопці прикріпили плакатик з перекресленим ім'ям Рози, вони не збираються впускати у свій дім Розу Райсон. Блюменкранц і Шабарин влаштували міні вечірку на своїй віллі, вони запросили Аліану, Юнну, Христину, Настю і Розу Максимову - Сардарову. Розу Райсон, Леру і Таню не покликали. Роза Райсон приготувала для Шабарин обід, курку. Андрій пообіцяв поїсти, але на віллі дівчинки готують йому креветки. Курку Роза НЕ досмажити, Андрій не став її є. Шабарин похвалив підготовку Аліа і привів Аліану Розі в приклад, так як Роза два рази готувала морепродукти і двічі він викидав у відро для сміття те, що вона готувала.
   Юнна Волкова подарувала Дімі Чеботова «золотий черевик», так як він майстер перевзування по частині дівчат. Юнна порадила Дімі зупинитися, побудувати хороші відносини з Лерой. Роза Максимова нагадала Лері, що Діма її колишній хлопець і тепер вона буде здавати його в оренду. Роза розписала цінник, за Чеботова вона тепер збирається брати гроші, похід з Дімою за ручку Роза оцінила в 100 рублів, поцілунок в 150, побачення 300 рублів, «чарівництво» 500 рублів і так далі.
   На лобному місці Черкасов нагадав Шабарин, що той порушив правило холостяків, підвів своїх друзів, провів ніч на віллі з Розою. Андрій пояснив, що вчора була вечірка і Роза залишилася. Валера заявив, що Розі не варто залишатися ночувати, Шабарин може її «волшебнічать» і все, потім нехай дівчина йде в своє бунгало. Валера і Андрій вирішили влаштувати чергову вечірку, Шабарин хоче видихнути, тому Троянди Райсон на цій вечірці не буде. Роза заявила, що не тисне на Андрія. Черкасов з цим не згоден, Роза, як схопила Шабарин за одне місце і не відпустила, поки не домоглася свого. Шабарин хоче спільний виїзд Троянди, його і Аліа, Аліа з Розою помирилися, Аліа може передати Розі досвід. Устиненко готова на виїзд тільки за фотосесію. Черкасов вважає, що Шабарин знайшов законний спосіб бути поряд з Аліаной і Розою одночасно. Сорока вважає, що Роза поїде, вона з'їла вже холостяцький хаус, з'їла те, що Андрій хвалив Аліану за підготовку. Лера нагадала, що проект про любов, все ті дівчатка, які були на цій вечірці ш и б. Аліа розлютилася, Лера говорила це за спиною. Лера сказала Аліане, що її не вважає такий. Шабарин згоден влаштувати Аліане фотосесію. Лера будує відносини з Дімою Чеботова. Черкасов вважає, що Діма кайфує через уваги дівчат. Чеботов розповів, що спочатку йому принесли дерев'яний манекен, потім золоту туфлю, потім несерйозний прайс від Рози Максимової, це весело. Лера заявила, що якщо Роза хоче війни, то війна буде. Віталій спілкувався з Дімою, Діма несерйозно ставиться до дівчат, потрібно дорослішати і визначатися, але Діма пояснив, що щасливий і кайфує. Воронко вважає, що Діма куражиться. Чеботов заявила, що любить дівчат, всі вони різні, чому його ніхто не розуміє, з Леркой класно, з Розою прикольно, життя одне, в даний момент їм з Лерой добре, але всяке в житті буває.

Головне за день:

  • Андрій Черкасов провів конкурс «Фартові», дівчатка виграли дівич-вечір.
  • Валера і Андрій повісили прапор на віллу з написом «Холостяк Хаус».
  • Шабарин сподобалося те, що Роза помирилася з Аліаной.
  • Шабарин запропонував Розі і Аліане виїзд за периметр втрьох.
  • Устиненко поїде, якщо Андрій влаштує їй фотосесію.
  • Діма Чеботов зізнався, що любить усіх жінок.

Просмотров: 599 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close