16:20
Дом 2 Остров любви 5319 выпуск смотреть онлайн день 02 12 2018 эфир

Дом 2 Остров любви 02 12 2018 эфир выпуск 5319 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Артем Сорока провів конкурс на пляжі, перемогли хлопці і отримали на команду виїзне побачення. Хлопці віддали побачення Валері.
   Андрій Шабарин прийшов в бунгало до Аліане і Розі Максимової, щоб від імені Валери запропонувати їй переселитися на віллу. Роза відповіла, що мало спілкувалася з Блюменкранцем, їм не варто поспішати. Прийшов Валера, він пообіцяв не чіплятися до Рози. Андрій додав, що у Рози будуть комфортні умови, гардеробна. Христина не збирається втручатися в стосунки Валери і Рози, а вона гідна дівчина і їй не все одно, що про неї подумає близькі люди. Юнне все одно, що про неї подумають, вона на острові кайфує.
   Артем Сорока влаштував Олені стройову підготовку, вчив її красиво ходити з кошиком на голові. Баранова впоралася. Потім Артем вирішив попрацювати логопедом і тренував Олену правильно вимовляти букву «р».
   Черкасов на тітці запитав Валеру і Андрія Шабарин, як у них просуваються справи в «Холостяк хаус». Блюменкранц передав слово сусідові по віллі. Шабарин заявив, що вони наситилися холостяцьким життям і готові будувати відносини, він буде будувати відносини з Розою Райсон. Валера розповів, що Роза Максимова його розчарувала, зовні вона приваблива. Черкасов вирішив закрити «Холостяк хаус». Роза Райсон запропонувала тезці Розі Максимової перемалювати плакат на віллі і назвати віллу «Будинок Роз». Черкасов з Валерою і Шабарин насмажили курей і запросили хлопців на холостяцький обід. Прийшла Аліа з подарунком для Шабарин, вона подарувала йому жіночу туфлю і побажала стати справжнім каблуком. Роза і Роза попросили Валеру і Андрія поважати їх, цінувати, любити, балувати, піклуватися і дивувати їх сюрпризами і побаченнями. Шабарин заявив, що їх з Валерою потрібно поважати, догоджати, прати, готувати, мити їм ноги.
   Ведучий запитав Діму Чеботова, що у нього з Лерой. Сорока відповів за Діму, що Діма Леру «шпільнул» і все. Діма не став коментувати. Лера чула це і обурилася через те, що Діма не присік жарти хлопців.
   На лобному місці Роза Райсон пояснила, що у неї почуття до Шабарин, вона по-жіночому хвилювалася за Андрія, у них любов. Андрій подякував Розу за те, що та пройшла з ним цей нехай, він її любить. Аліа за мир у всьому світі і за любов, любов дає сили, дає впевненість, вона рада, що зараз знаходиться не на місці Троянди, Андрій не її чоловік, зараз все на своїх місцях. Черкасов нагадав Шабарин, що той вчора обіймав Аліану. Роза хоче залишити ці моменти в минулому, це каламутна глава їх минулого, вона вже обговорила з Андрієм ті моменти, які їй не подобаються, з Аліаной вони помирилися. Ведучий заявив, що це виглядає огидно, Роза повинна жорстко сказати Андрію, що, якщо він ще раз обійме Аліану, то вона вухо йому відірве. Аліа вважає, що якби вона відповіла взаємністю, то «були б різні дурниці». Лена сказала, що Роза все прощає, а Андрій може бути вірний тільки на острові, в Москві при першому ж виїзді Шабарин зустріне іншу дівчину. Валері подобається Роза Максимова в плані пристрасті, він би з задоволенням завів би з нею курортний роман, але Роза не хоче з ним «волшебнічать», не хоче будувати відносини, що поганого в тому, щоб бути разом. Черкасов вирішив заселити Валеру з Розою Максимової на стару віллу. Христина бажає Валері щастя і рада, що вона не перебуває на місці Троянди. Валера виграв побачення і хоче поїхати на побачення з Розою, дізнатися один одного краще. Сорока виховує Олену, вчить її говорити, ходити, бути леді. Діма Чеботов будує відносини з Лерой, але сьогодні він невдало пожартував. Черкасов заявив Лері, що Діма принизив її сьогодні, коли сказав, що тільки «Шпиль» Леру. Діма визнав, що негарно висловився, це його вина, «крутий мужик, круті проступки».

Головне за день:

  • Артем Сорока провів конкурс на пляжі, перемогли хлопці.
  • Черкасов вирішив закрити «Холостяк хаус».
  • Шабарин заселився з Розою, у них любов.
  • Валера запропонував Розі Максимової заселитися з ним.
  • Дві Троянди перейменували «Холостяк хаус» в «Будинок Роз».
  • Сорока виховує Олену, вчить її говорити, ходити, бути леді.

Просмотров: 589 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close