16:17
Дом 2 После заката 5318 выпуск смотреть онлайн 01 12 2018 ночной эфир, ночь

Дом 2 После заката 01 12 2018  эфир 5318 выпуск, день смотреть онлайн, ночной выпуск

Короткий опис:

Після лобового Арсен розплакався, його втішав Рома Капаклія. Арсен вважає, що до нього ніхто не прийде на проект через те, що він товстий. Арсен образили слова Олі Сударкін, яка сумнівається, чи будувати з новачком відносини, так як їй не подобається його комплекція. Рома розповів Йосе, що Арсен сприйнятливий хлопець, за периметром не завжди дівчинки відповідали йому взаємністю і після слів Олі, Арсен все це згадав і засмутився. Саша Чорно вважає, що, можливо, у Олі з'являться теплі почуття. Йося сказав Оле, що Арсен боляче через те, що всі дівчатка дивляться на оболонку, а не на душу.
   Валера і Андрій вирішили влаштувати сьогодні холостяцьку вечірку. Хлопці попросили Розу Райсон не приходити на цю вечірку. Шабарин повідомив Розі, що буде займатися жорстким розпустою, вони з Валерою запросили п'ять дівчаток, гратимуть в пляшечку і цілуватися, можлива гра на роздягання, шаради, але нічого кримінального не буде. Райсон зажадала, щоб Андрій не чіпав нікого, не цілував. На вечірку прийшла Аліа, Юнна і Роза Максимова, інші дівчатка змінили Андрію і Валері, пішли на чайну вечірку до баяністові. Віталік співав і грав на баяні, а Лена, Христина і Настя Морозова танцювали. Юнна заспокоїла Розу Райсон, сказала, що нічого надприродного не відбувається, Шабарин випив звичайно, стан у нього грайливе, але він тримає себе в руках. Роза попросила Юнну контролювати процес. Юнна розповіла, що Валера вже обіймається з Розою Максимової. Після вечірки Валера прийшов за Розою в бунгало. Максимова відмовилася йти на віллу, Аліа запропонувала Валері залишити його з Розою і забрала на віллу з собою Христину Баронова. Роза Валеру вигнала, він відправився до Юнне, Юнна теж вигнала Валеру, він повернувся спати в бунгало до Рози.
   На шоу «Природний відбір» посварилися Настя Ендальцева і Юля Романова. Настя розповіла Іллі і Риті, що Юля дуже агресивна, Юлі не сподобалося те, що вона сказала про те, що Романова сидить в жіночій спальні, не будує відносини і теж може піти на голосуванні. Яббаров вважає, що Юля сильно боїться голосування. Ендальцева обурена тим, як брудно висловлювалася Юля, що кинула в неї печивом і плюнула в неї, у неї не було негативу до Юлі. Саша Чорно заявила Романової, що Саймону не сподобалося поведінка Юлі, він сказав, що саме Юля спровокувала конфлікт, він говорив, що такі відносини йому не потрібні, поведінка Юлі огидно. Юля заявила, яка різниця Саймону тоді, як вона себе веде, якщо він не хоче будувати з нею стосунки. Чорно нагадала Юлі, що та сьогодні вдень намагалася повернути Марданшіна. Юля зробила ще одну спробу зачарувати Саймона.
   Безус влаштував Милене романтичне побачення, чаювання і подарував букет квітів.

Просмотров: 657 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close