16:22
Дом 2 После заката 5319 выпуск смотреть онлайн 02 12 2018 ночной эфир, ночь

Дом 2 После заката 02 12 2018  эфир 5319 выпуск, день смотреть онлайн, ночной выпуск

Короткий опис:

Андрій Шабарин подарував Розі Райсон квіти.
   Віталій Воронко запитав Олену, що вона робить для того, щоб кар'єра Артема Сороки йшла вгору. Лена відповіла, що зробила все, щоб ідеально зняти відео. Віталік хотів поговорити з Оленою, вона відмовилася, заявила, що не хоче ні з ким лаятися, вона зараз нервує. Лена пояснила, що її мало цікавлять поради інших людей, вона ненавидить, коли лізуть в її відносини, вона краще сама буде розвиватися без всяких відносин.
   Ілля Яббаров не пройшов до наступного етапу конкурсу. Рита Ларченко задоволена знайомством з Людмилою Михайлівною, мамою Іллі, вони знайшли спільну мову, Рита купила мамі подарунок, свічники під старовину якраз на новий рік. Олена розповіла Олі з Дімою, що побачила маму Іллі в гримерці, перша привіталася, потім вже Людмила Михайлівна запитала, як справи, вона розповіла, та навіть нічого не відповіла. Олена не помітила від мами Іллі ніякого інтересу в свою сторону. Ілля нормально відреагував на те, що вилетів з конкурсу, йому більше незручно, що мама побачила негативні нарізки з відео.
   Захар Саленко познайомився з парою Іри Пінчук, вибачився за те, що ображав Іру, його поведінка була негарним. Захар сказав Ірі, що підтримав її на голосуванні. Євгену Олександровичу Захар пояснив, що йому подобається Іра, все їх сварки не просто так, він переосмислив свою поведінку. Папа сказав Захару, що якщо йому дійсно потрібна Іра, то він повинен своїми вчинками змінювати ставлення батьків до нього в кращу сторону.
   Юнна Волкова в черговий раз посварилася з Христиною Баронової і кидала в Христину їжею. Юнне не сподобалося, що Христина каже в паралель. Христина розплакалася, вона вважає, що Юнна постійно її зачіпає. Сорока захистив Христину.
   Рома радий, що пройшов в наступний етап конкурсу, радий, що його підтримали учасники.
   На галявину з відпустки повернувся Данило Сахнов, він нічого не привіз Насті. Настя сказала Дані, що чоловік, якщо хоче, то робить щось, у Дані вигідна позиція, він спить з нею і нічого для неї не робить. Сахнов запитав, що робить Настя для нього. Ендальцева відповіла, що не готуватиме, вона ніколи цього не робила, вона займається собою і своїм розвитком.

Просмотров: 618 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close