...
16:06
11 дітей з Моршина дивитись онлайн фільм 2018 безкоштовно Актори і ролі: Ада Роговцева, Володимир Горянський

11 дітей з Моршина дивитись онлайн фільм 2018 безкоштовно Актори і ролі: Ада Роговцева, Володимир Горянський

Опис фільму, серіалу 11 дітей з Моршина 2018 дивитись онлайн Українські діячі кіна копіюють російський кінематограф, який в свою чергу погано копіює погану частину західного. З російського кіно беруть відсутність сюжету, відсутність хімії між героями, відсутність розкриття персонажів. Щоб плебсу було не нудно, намагаються компенсувати це величезною кількістю мемів, які пхають в рандомний набір сцен. Плюс до того додається трохи місцевого колориту і рагулізм, щоб виглядало як щось опозиційне клятих москалів.
   Хотілося б бачити українське кіно, але якщо воно буде один в один як російське, то краще не треба ніякого. Давайте хоча б копіювати оригінальний західний кінематограф, а не його камеді клабовскую російську версію. Гівна можна поїсти і без позначки на ньому "UA". За рівнем халтури видно, як людям просто хотілося наварити бабла, а не підняти в країні культуру.

Актори: Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів.

Категория: Наши фильмы 2018 | Просмотров: 1554 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close