...
13:40
Адаптація 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 серія дивитись онлайн (Серіал 2017) Адаптація на ТНТ

 

Адаптація дивитись онлайн 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 серія (Серіал 2017) Адаптація на ТНТ всі серії дивитися онлайн безкоштовно Киносайт лайт smotretonline org

Опис фільму, серіалу Адаптація дивитись онлайн 1 сезон  Ну а тепер подробиці сюжету. Ештон Айві хоч і суперагент, але з дисципліною у нього величезні проблеми. В Америці він встиг отримати стягнення за секс з викладачем, злом електронної пошти Дженніфер Лоуренс і за те, що тикав підробленим посвідченням конгресмена в обличчя поліцейському. Втім, саме такий енергійний чоловік і потрібен для місії в Росії. На навчання шпигуна витрачається півтора мільйона доларів: він тепер без акценту говорить по-російськи, розбирається в технології газопроводів, вміє з ходу малювати психологічні портрети людей, віртуозно грає в баскетбол, він навіть дивився «навчальний фільм про Росію» - «Особливості національного полювання» ... Але чого варті всі ці знання і здібності в країні, де все по знайомству / блату / земляцтва? Розрив шаблонів у Ештона відбувається відразу після приїзду: 61 година, проведена в поїзді, наступному за маршрутом Москва - Небраска, феєрична п'янка з новим другом Валерою, знайомство з агресивною перукаркою Мариною - в результаті план по впровадженню в регіональне відділення «Газпрому» починає тріщати по швах. Його не беруть туди навіть прибиральницею, оскільки і тут конкурс - п'ять чоловік на місце.

Категория: Новые российские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 1043 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Admin • 13:47, 01.02.2017
Продюсер «Адаптації» Антон Щукін впевнений, що серіал відбувся тільки завдяки акторському складу. «Ми проводили жахливо довгий кастинг, шукали хімію між персонажами майже рік, але, коли пазл склався і персонажі ожили, писати історію про них стало набагато легше», - розповів Щукін. Найбільше занепокоєння у творців серіалу викликав Юрій Стоянов. Здавалося, до метра не підступитися. При знайомстві Стоянов сказав: «Здивуйте мене!» І коли автори показали сценарій, він дійсно здивувався, а потім віддався процесу з усією міццю свого темпераменту. «Років 10 тому я і уявити себе не міг в проекті ТНТ, але канал змінюється, привертає різну аудиторію, і брати участь в цьому цікаво», - коментує Стоянов. Крім іскрометних жартів і яскравих акторських робіт, серіал запам'ятовується ще й саундтреком. Палітра тут різноманітна: від «Крошка моя, я за тобою сумую» до хтивих жіночих реп-стогонів «Неф-ф-фть ... Га-а-аз». До речі, про газ. На питання «Навколо ТБ» про те, чи бачили цей проект в «Газпромі», продюсер Щукін відповів: «Не думаю, що Міллер подивився серіал. Але, може, подивиться разом з усією країною з 6 лютого. І так, якщо «Газпром» нам запропонує фінансування, ми не відмовимося ». Ви теж не відмовляйте собі в задоволенні подивитися «Адаптацію». Глядачеві постарше проект напевно нагадає популярний колись фільм «Дежа вю» про поневіряння американця в Одесі. Молоді серіал дозволить поглянути на іноземців по-новому, а заодно і на себе подивитися з боку.
avatar
close