...
13:34
Адаптація дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серія (Серіал 2017) Адаптація на ТНТ

 

Адаптація дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 серія (Серіал 2017) Адаптація на ТНТ всі серії дивитися онлайн безкоштовно Киносайт лайт smotretonline org

Опис фільму, серіалу Адаптація дивитись онлайн 1 сезон  Санкції так і не змогли зломити Росію. І тоді американці зважилися на крайні заходи: відправили до ідеологічного ворога суперагента ЦРУ Ештона Айві з місією впровадитися в «Газпром» - компанію, на якій тримається вся міць нашої країни, - щоб підірвати її зсередини. І це тільки початок «Адаптації», ну а далі глядачеві належить реготати, дивуватися, дізнаватися в кадрі себе ... І так 17 миттєвостей зими - саме стільки серій в першому сезоні проекту.
Історія придумана і знята «бандою», яка вже випустила одну бомбу - «фізрук»: продюсером Антоном Щукіним і режисером Федором стуковая. Згадаємо також Максима Паршина і Павла КРИВЧИКИ, які брали участь в розробці сценарію. Всі вони говорять, що, створюючи цей серіал рік тому, навіть подумати не могли, як в реальному житті буде набирати обертів тема шпиономании і як будуть стрімко погіршуватися наші відносини з Америкою. Так що хоч автори серіалу і пишуть в титрах «засноване на нереальних подіях», але при перегляді ні-ні та й задумаєшся, а чи не так дещо з цього.

Категория: Новые российские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 1449 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 8
avatar
0
1 Admin • 13:51, 01.02.2017
Комедійний серіал від творців «Солодкого життя» - компанії Good Story Media. Час виходу в ефір: з понеділка по п'ятницю о 20:00. Головні ролі в ситкомі «Адаптація 1 сезон» (канал ТНТ 2017 рік) зіграли актори Леонід Бичевин ( «Синдром дракона») та Євгена Брик ( «Стиляги»). Також в телефільмі знялися актори: Артур Бесчастний, Ася Дубровська, Юрій Стоянов, Олександр Ільїн, Олександр Назаров, Неллі Уварова, Пітер Джекобсон, Олексій Базанов, Андрій Бурковський, Сейдулла Молдаханов, Сергій Сафронов, Брюс Джонсон, Ігор Маслов та ін.
Одну з епізодичних ролей в серіалі «Адаптація 1 сезон» зіграв спортивний коментатор Володимир Стогніенко, який за сюжетом коментуватиме товариську зустріч з баскетболу між газовиками і силовиками. За словами Володимира Стогніенко, нікогдараньше не знімає в кіно, йому було цікаво подивитися, як це все виглядає: «Я просто зобразив те, чим в житті займаюся, але тільки в дурненьке-захопленої манері. Радісно прокричати 15 фраз було не дуже складно, і ми все зробили з невеликою кількістю дублів ». Серіал «Адаптація 1 сезон» знімав режисер рейтингових проектів «Фізрук» і «Вісімдесяті» Федір Стуков. Телеканал ТНТ презентував «Адаптацію» як не тільки смішний проект, але і як гострий і іронічний погляд на росіян, представлений очима американця.
У серіалі показано, як наша щедрість і щирість є сусідами з корупцією і злодійством, тотальна байдужість - з тим, як народ згуртовується під час спільної для всіх біди, а відомі всім погані звички - з неймовірною твердістю характеру, силою волі і стійкістю. Презентація проекту «Адаптація» відбулася 26 січня 2017 року Центрі документального кіно на Зубовском бульварі в Москві. Запрошеним були показані перші чотири з сімнадцяти епізодів комедійного серіалу. Виконавець головної ролі в серіалі «Адаптація» Леонід Бичевин: «Адаптацію» треба дивитися всім! Просто тому, що у нас вийшов класний серіал. Мені здається, «Адаптація» - це і є справжня комедія ситуацій, коли показується, як головний герой виривається з усіх можливих колотнеч. З одного боку, ми жартуємо, показуємо шпигунські ігри, а з іншого - наша історія про любов, дружбу, зраду, борг. Через взаємини головного героя - американця можна глибше зрозуміти якісь речі про самих себе ».
avatar
0
2 Admin • 13:52, 01.02.2017
Сюжет серіалу Адаптація 1 сезон У центрі сюжету - пригоди американського шпигуна, засланого в «Газпром» з особливим завданням - стати російським. Як впорається з цим нереальним завданням іноземний агент? .. Американський шпигун Ештон Айві отримує від свого керівництва в ЦРУ складне завдання: під виглядом російського інженера Олега Меньшова він відправляється в Росію, в місто Небраска. Тут Олег-Ештон впроваджується до регіональної філії однієї з найбільших російських компаній, що займаються видобутком газу. Він повинен роздобути секретну інформацію, що стосується ноухау російських вчених в сфері газовидобування. Однак в, здавалося б, ідеальної підготовці розвідника є всього один пробіл, але який: Ештон, він же Олег, абсолютно нічого не розуміє в російському менталітеті. І це ставить під загрозу зриву всю операцію. Актор Леонід Бичевин про свого героя Ештон Айві: «Ештон вірить в те, що він супергерой ... Так, шпигун, так, секретне завдання, ЦРУ, але наша історія, скоріше, про дружбу, любов, людські відносини. Про внутрішню свободу, коли людина позбавляється від умовностей і вже не усвідомлює хто він є насправді. Виникають щира дружба, нехай і з потенційним ворогом, сильні почуття до російської дівчини, і таким чином все умовності розбиваються в пух і прах. Ештон знаходить справжню свободу ». Під час виконання своєї шпигунської місії Ештон-Олег знаходить спільну мову з простим, як йому здалося на перший погляд, кубанським хлопцем Валерою. Ще однією новою його знайомої стала місцева королева краси Марина, в яку шпигун поступово закохується. В результаті Олег починає буквально розриватися між любов'ю, дружбою і почуттям обов'язку перед своєю батьківщиною і, відповідно, виконанням своєї відповідальної місії. Чим довше він живе в Росії, тим все складніше стає для нього цей вибір.
avatar
0
3 Admin • 13:52, 01.02.2017
Серіал Адаптація 1 сезон: персонажі і актори Актор Леонід Бичевин - Олег Меньшов (секретний агент ЦРУ Ештон Айві, позивний Розільда) Ештон Айві свято вірить в те, що він супергерой і справа його праве. Однак, потроху знайомлячись з російською дійсністю, Ештон кожен раз отримує по лобі. Сам по собі агент Айві вельми приємний молодий чоловік: він живий і справжній, ніщо людське йому не чуже. Леонід Бичевин, на відміну від свого героя, шпигуном бути не зміг би. За словами Леоніда, у нього немає тієї витримки і холоднокровності, уміння виходити із ситуації з відчуттям повної правоти, які є у його героя. Сам Бичевин ніколи в Америці не був і ні разу в житті не спілкувався з американцями. Образ Ештона - це асоціативні ряди, які актор черпав з передач, з розповідей режисера Федора Стукова і актриси Євгенії Брик, яка живе в США. Актор Леонід Бичевин: «Я нестриманий чоловік і провалю перше ж завдання. Свого часу я надивився фільмів про шпигунів і суперагентів: Борна, Бонди, «Три дні Кондора», і складав свій образ по пам'яті. Напередодні зйомок спеціально нічого не дивився, щоб не приклеїлося ніяких кліше. Правда, щось, звичайно, виявилося. Але ми це все переробляли в процесі зйомок ».
avatar
0
4 Admin • 13:52, 01.02.2017
Актор Артур Бесчастний - Валерій Перцов Валера - справжній друган і свій хлопець, безстрашний і відчайдушний, володіє загостреним почуттям справедливості, болісно переживає сварку з друзями і не переносить фальші. Артур Бесчастний порівняв свого героя з ланцюговим псом. Валера Перцов має здатність потрапляти в безглузді ситуації, які нерідко обертаються проти нього самого, але виходити з них хлопцеві допомагає почуття гумору. На жаль, але Валера не в змозі бачити далі свого носа і прораховувати ситуацію. З американським шпигуном Валера знайомиться в поїзді, де вони напилися як земляки. Дружба Олег та Валєри побудована на романтизмі і спонтанності, і Валера стає для американського агента провідником по Росії. Актор Артур Бесчастний про свого героя: «Земляцтво, козацтво, давай послухаємо Олександра Яковича, хряпнем - в цьому весь Валера, російська душа ... Я жив серед таких пацанчики, як Валера, і більшість фішок, реплік я додавав від себе. Режисер Федір Стуков давав в цьому відношенні повну свободу. Усередині рамок я міг розбовтатися, розігратися і ввернути яке-небудь своє слівце ».
avatar
0
5 Admin • 13:53, 01.02.2017
Актриса Євгенія Брік - Марина Потеряева, перукар салону «Силует» Марина Потеряева - дівчина часом нелогічна і в деяких моментах наївна, в чому, втім, і складається її чарівність. Вона володіє повним набором реакцій нехитрого і безпосереднього людини. Марина вірить, що на світі є справжня любов, тому наполегливо чекає, що ось-ось і нарешті з'явиться її принц. Перукар салону «Силует» Потеряева завжди виглядає яскраво: яскравий макіяж, яскраві нігті, яскраві губи. І так само яскраво, аж до агресії, дівчина реагує на все, що відбувається навколо: якщо образа, то велика; якщо істерика, то гучна. Вона не щастить дівчина з нещасної особистим життям, і Олег для неї - це постійні відкриття. Марина списує це на те, що у нього хтось є. Спочатку у неї реакція на Олега негативна, ніякої це не принц. Але поступово приходить до розуміння, що він незвичайний чоловік. Чи будуть Олег і Марина разом - повна загадка. Актриса Євгенія Брік про своєї героїні: «Мені було цікаво грати емоції, які я не застосовую в житті. Режисер дозволяв мені використовувати будь-яку реакцію. І це здорово, для мене роль Марини - акторський виклик. У сценарії дуже чітко були визначені характери, ми, звичайно, додали свого, але спочатку все було геніально прописано. Одразу складається певний образ і впізнавання ... Після довгих проб до мене прийшло розуміння, що Марина - це Дженніфер Лопез місцевого розливу, але при цьому замість впевненості вона може бути абсолютно втраченої »
avatar
0
6 Admin • 13:53, 01.02.2017
Актор Юрій Стоянов - Євген Геннадійович Євдокимов, підполковник, глава відділення ФСБ по м Небраска Підполковник Євген Геннадійович Євдокимов - людина, у якого не склалася доля. Персонаж живий і неоднозначний, зі своїм внутрішнім фокусом: зі своїм болем і правдою, що володіє особливим почуттям гумору - не показний. Природа його почуття гумору обгрунтована тим, що, коли у тебе влада, будь-яка напівжарт стає повноцінною жартом. Підполковник Євдокимов знає про всі навколо трохи більше за інших. Зрозуміло, що, коли знаєш про скелети в шафі, це додає впевненості і силу. Актор Юрій Стоянов про свого героя: «Я зрозумів, що біль підполковника Євдокимова в тому, що життя не відбулася. У тому, що він сидить в цьому містечку, навіть в тому, що у нього є влада. Усередині цієї професії він залишився порядною людиною: нікого не зраджував, що не закладав, не рвався до високих посад, виводив на чисту воду покидьків. Він професіонал і всередині своєї професії чесна людина ».
avatar
0
7 Admin • 13:53, 01.02.2017
Актор Пітер Джейкобсон - Дойл Брансон, керівник операції «Розільда», полковник ЦРУ (позивний Гимли) Дойл Брансон - безпосередній начальник агента Айві (Олега Меньшова). Ці двоє чудово розуміють один одного і ладнають між собою. Вони спілкуються не просто як шеф і підлеглий. Полковник Брансон намагається з усіх, щоб місія «Розільда» закінчилася успішно, проте зробити це буде дуже складно. Актор Пітер Джейкобсон про свого персонажа: «Чи схожий я на свого персонажа? Я граю цього персонажа, тому він виглядає як я. Хоча з боку уявляю його трохи іншим: неохайним, неохайним людиною, який намагається тримати себе в руках. Але такого, щоб я йшов по вулиці, раптом побачив копію Брансон і подумав: «Ну, ось же цей хлопець», - точно не було. Брюса (актор Брюс Джонсон - виконавець ролі глави ЦРУ) - ось кого я уявляв, коли грав свого персонажа. 6,5 фути зростання, афроамериканець ... Але замість цього Дойл Брансон - всього лише білий чоловік маленького зросту з великим носом ». За визнанням актора Пітера Джейкобсон, коли він прочитав англійський переклад російського сценарію серіалу «Адаптація», то багато моментів здалися йому абсолютно безглуздими і абсурдними. Пітер взагалі не міг зрозуміти, що відбувається. Але, завдяки допомозі режисера, перекладача та інших акторів, задіяних у проекті, незабаром все встало на свої місця.
avatar
0
8 Admin • 13:54, 01.02.2017
Актор Олександр Ільїн - Володимире Миколайовичу Нагорняк, генеральний директор газодобувної компанії Володимир Миколайович Нагорняк впевнений: посів місце начальника - командуй, інакше народ розбіжиться і працювати буде нікому. Так що функції генерального директора підприємства - віддавати команди: «Пішов, узяв, відкопав, поклав лопату на місце!» Це гра - в господаря, в підлеглих, і для порядку доводиться дотримуватися певних правил. Актор Олександр Ільїн про свого героя: «Юність у Володимира Миколайовича була така ж, як у мене. Це інший час, з нами, хуліганами тодішніми, ще можна було домовитися, не те що з нинішніми. Моєму герою треба постійно працювати, здобувати газ, але ніхто не думає, що коли-небудь ресурси будуть вичерпані. Ось все зараз викачаємо, і в звільнилися порожнини піде вода. І що тоді? Ось я і кажу, робота у нього така - НЕ бачити далі своїх обов'язків. Потрібно качати нафту, добуваючи газ, а там далі хоч потоп ».
avatar
close