...
21:18
Человек-муравей смотреть онлайн (фильм 2015) Актеры и Роли: Пол Радд, Хейли Этвелл, Эванджелин Лилли

Человек-муравей смотреть онлайн (фильм 2015) Актеры и Роли: Пол Радд, Хейли Этвелл, Эванджелин Лилли

Описание фильма, сериала: Когда биохимик Хэнк Пим открывает группу субатомных частиц, он хочет использовать своё открытие для создание интересной формулы. Он хочет, чтобы эта формула позволила людям изменять размер. Первый опыт Пима не приводит к особому успеху. Он проводил его на себе — безуспешно. Однако он не сдаётся и пытается провести опыты с насекомыми. Тем более что Хэнк может теперь не только управлять ими, но и общаться даже. Всё это может привести... к чему-нибудь — да может. Вот только к хорошему или к плохому?

Человек-муравей / Ant-Man
Страна: США
Жанр: фантастика, боевик, комедия, приключения
Качество: CAMRip Оригинал
Режиссер: Пейтон Рид
В ролях: Пол Радд, Хейли Этвелл, Эванджелин Лилли, Джуди Грир, Бобби Каннавале, Майкл Дуглас, Кори Столл, Вуд Харрис
Дата выхода: 16 июля 2015


 

Просмотров: 3156 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 9
avatar
0
1 Admin • 22:19, 09.11.2015
Только что из кино. Как по мне , один из лучших фильмов MARVEL , особенно с украинским перекладом.Едине что не понравилось, это то, что как и многие другие фильмы " обрезали " и нескольких моментов из официальных трейлеров не попало к фильму ... а так 10/10

ps ( СПОЙЛЕР ) : а " мурлыку " жаль (((
avatar
0
2 Admin • 22:19, 09.11.2015
Фильм реально хороший . Все кто пишут негативные отзывы просто не знакомы с комиксами Marvel. И даже если вы об этом герое знаете мало , я все равно советую посмотреть фильм , по моему мнению из фильмов по комиксам он наравне с железным человеком 1. В нем как и в других фильмах марвел много юмора , но и поднимается вопрос семьи . Моя оценка твердая 8/10 .P.S. И люди пишущие что это полный " бред" , вы только зря отражаете в других желание посмотреть .
avatar
0
3 Admin • 22:20, 09.11.2015
Хороший фильм , веселый местами, и во второй половине довольно динамичный , одним словом интересный , вообще почти все фильмы по комиксам обожаю пересматривать.
avatar
0
4 Admin • 22:20, 09.11.2015
Отличный фильм. Оригинальные персонажи.Главный герой , как всегда , спасает весь мир от хаоса и гибели.
Хороший , веселый фильм для просмотра в кругу друзей и единомышленников. Интересный сюжет и неожиданные элементы , не оставят равнодушными изысканных , требовательных гурманов и любителей яркого кино.
Рекомендую Всем !!!
avatar
0
5 Admin • 22:22, 09.11.2015
Кіновсесвіту Marvell успішно готується до свого третього етапу розвитку, але перш їм необхідно було завершити другу. Дотепер мало тямлю в хронології, але спробую визначитися так, як я зрозумів. Перший етап - це фільми до Месників, коли вийшов «Залізна людина» кіновсесвіту стала сприйматися зовсім по-іншому. Другий етап - період між першим і другим фільмом про «Месників», коли стали виходити фільми з кожним разом все сильніше і сильніше, порадував другий фільм про Капітана Америку, що показав себе як непоганий шпигунський бойовик. «Ера АЛЬТРОН» вийшла дещо слабше в мотивації, але мені сподобався лиходій і все те, що останнім часом радує нас в екранізації коміксів. Також вдалося запустити франшизу по «Правоохоронцям галактики» і пожвавити ще одного призабутого Супергероя.
Робота над фільмом почалася ще в 2003-му році, коли ні про яку кіновсесвіту Marvel ще навіть не замислювалися. Сценарій довірили писати Едгару Райту, а через три роки коли студія вирішила самостійно знімати фільми про своїх героїв він отримав ще й пост режисера. За цей час Райт зняв свої знамениті картини - «Типу круті лягаві», «Скотт Пілігрим проти всіх» і «Армагеддец». Але коли підійшов час знімального процесу Едагр Райт покинув проект через розбіжності зі студією. Суть в тому, що Райт хотів зняти комедійне кіно у своєму фірмовому стилі із зухвалими жартами та іншими атрибутами, а студія хотіла картини і за духом, і за стилем близькою до іншим фільмам серії. У підсумку вийшло кіно, яке намагається досягти успіху скрізь, «всидіти на обох стільцях відразу».
Режисер Пейтон Рід зберіг багато задумки Райта. Фільм напополнен самоіронією, комічними діалогами і сценами. Але він постійно чергуються епізодами, де фільм робить серйозну міну, ніби ми потрапили в фільм про Капіатана Америку, тому повноцінної комедії з фільму не вийшло. А як супергеройський бойовик фільм типовий для студії Marvel. Крім гумористичних моментів і декількох, треба визнати, відмінних бойових сцен фільму особливо нічим здивувати. Багато в чому фільм наслідує перший «Залізній людині». Сюжет - прямолінійний і передбачуваний, а персонажі - ходячі стереотипи. І якщо Скотт Ленг і Хенк Пім вийшли харизматичними і симпатичними, то персонажі Еванджелін Ліллі і Корі Столла вийшли злегка пріснуватими.
Акторська гра сподобалася. Особливо запам'яталися Пол Радд і Майкл Дуглас, перший відмінно зробив Скотта Ленг і нехай драмлінія його персонажа, зав'язана на складності сімейних взаємин видана була нами в багатьох фільмах, але сам персонаж був якісно опрацьований і тому на нього приємно дивитися, не без чарівності актора, його виконуючого. Майкл Дуглас як завжди незрівнянний, стара школа жива досі і чомусь я асоціював його з Говардом Старком, що залишив своєму синові Тоні величезний спадок, Пім ж передав Ленг щось набагато важливіше - винахід, яке здатне багатьом врятувати життя. Комічна парочка сотоварщіей головного героя, що допомагає здійснювати крадіжки створює якийсь фон для ситуацій і жартів, над якими можна посміятися.
У результаті ми отримуємо фільм типовий для студії Marvel, що має ті ж плюси і ті ж недоліки. Достаток самоіронії і винахідливих бойових сцен (сцени, де протагоніст розсікає на мурашку, маленьким бігає по стовбуру пістолета і виявляється під вселенської нескінченності, вражають уяву) - це здорово. Але все це не цілком компенсує шаблонний сюжет і метання з комедії в пафосну супергероіку і назад. Мені в цілому фільм сподобався, але неможливо не врахувати вищевикладені недоліки, тому фільму я поставлю вісім балів. Це моя думка про фільм, подивіться і складіть своє. Спасибі за увагу
avatar
0
6 Admin • 22:23, 09.11.2015
Только из кинотеатра, не скажу, что в восторге, фильм где-то на три с минусом.
Очень шаблонно. Картину Построено по стандартной схеме "лузер, что становится супер-пупер", а о третьесортные шутки вообще молчу.
В общем, я разочарован. Ожидал увидеть что-то необычное, а получил совершенно заурядно кинишко.
avatar
0
7 Admin • 22:23, 09.11.2015
все бы норм но фильм мало чем похож на комикс и атмосфера какая-то скучная и не интересная если честно дурака
avatar
0
8 Admin • 22:24, 09.11.2015
попытался посмотреть фильм. на языке оригинала. *уже есть !!! странно что до сих пор пираток не с нормальной озвучкой. 29 июня мировая примера, 16 июля у россиян появился. уже 30 и ни одного упоминания.
о фильме. меня хватило на 30 минут. сюжет занудный. я под него благополучно заснул, хотя не имею привычки спать когда смотрю фильмы. завязка интересная: попал в за решетку, надел костюм - убежал. Гудини блин sad
p.s.
подумаю может еще разок попробовать, когда нормально озвучат, но почему-то думаю моей негативной мысли это не изменит
avatar
0
9 Admin • 22:24, 09.11.2015
Это какой-то бред !!! Супергерой который может изменяться в размере до уровня муравьев. Смотрел оригинальный трейлер (а не этот) и ничего не зрозумив.Оцинка- Трейлер 2-10. Даже не хочется смотреть сам фильм
avatar
close