...
18:30
Дочки-мачухи 1, 2, 3, 4, 5 серiя дивитись онлайн всі серії підряд (серіал Україна 2019) Дочки-мачехи смотреть онлайн

Дочки-мачухи 1, 2, 3, 4, 5 серiя дивитись онлайн всі серії підряд (серіал Україна 2018-2019) ютуб Дочки-мачехи смотреть онлайн

Опис фільму, серіала, зміст серій, продовження, т/с Дочки-мачухи 1 сезон 2019 дивитись онлайн заключні серії Головна героїня - дівчина, у якої все є. Все було з раннього дитинства. Її батько господар заводів і пароплавів, у нього такий стан, що і її дітям не варто хвилюватися про безбідне майбутнє.
Однак це все говорить про те, сама вона в житті погано розбирається, але навіть її малого досвіду вистачає, щоб зрозуміти, як погано зараз її подрузі. Розуміючи, що вона зобов'язана допомогти, дівчина пропонує їй влаштуватися на завод до батька і всіляко сприятиме цьому працевлаштування. Все, що було зроблено на благо, має рано чи пізно відгукнутися, але що така обратка буде, героїня не могла навіть припустити. Її тато - старий донжуан, раптом закохався в цю молоду нову працівницю. Про те, що вона ровесниця його доньки і разом з нею ходила в школу, він якось не замислювався.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 863 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close