...
19:20
Доктор Стрендж дивитись онлайн українською мовою (фильм 2016) на украинском, український переклад Doctor Strange 2 online

Доктор Стрендж дивитись онлайн українською мовою (фильм 2016) на украинском, український переклад Doctor Strange 2 online

Опис фільму, серіалу Доктор Стрендж 2 дивитись онлайн 2017, 2018 коли вийде, дата показу: Талант - це дар долі і ставитися до нього треба дбайливо і з повагою, намагаючись краще розвинути свої здібності. Зайва самовпевненість у власних можливостях нічого доброго не принесе, тому що протягом життя змінюються обставини, звички і потреби, змінюється сама людське життя. І те, що в молодості здавалося оптимальним і єдино правильним, з роками втрачає свою актуальність і значимість. Особливо важливо це в медицині, де від здібностей хірурга залежить здоров'я, а то й життя іншої людини.

Так і сталося у вправного талановитого хірурга Стефана Сренджа, чиї руки часто творили чудеса, даючи хворому шанс на друге життя. Але Стрендж був занадто закоханий в свою роботу, буквально одержимий нею, а впевненість в собі і своїх силах була безмірно висока. Вважаючи себе «хірургом від бога» Стефан спокійний щодо свого таланту. Та й що може з ним статися.

Сидячи за кермом, неуважно поглядаючи на дорогу і зайнятий своїми думками, Стрендж став винуватцем страшної автокатастрофи. Сам він в аварії майже не постраждав, але його вагітна дружина загинула і ні талант хірурга, ні інші обставини не в силах були її врятувати. Вийшовши на роботу після похорону, Стефан з подивом виявив, що його руки втратили колишньої чутливості, завжди допомагає йому в операційній. Він вирішив набратися терпіння, вважаючи, що «час лікує» і здатності поступово відновляться, але нічого не відбувалося.

З талановитого хірурга він перетворився б на лікаря, теоретично збройного знаннями і нездатного допомогти хворому на операційному столі. Стрендж втратив сенс життя, ніщо його більше не радувало, а душа ніби стиснулася в страшній тузі і болю, не відпускаючи ні на мить. Розуміючи, що життя триває, колишній хірург вирішив, у що б то не стало, знайти засіб зцілення душі і тіла і вирушив на пошуки. Існують різні віросповідання, безліч окультних наук і магій, види нетрадиційної медицини.

Стефан на довгі роки зник з поля зору рідних і близьких, друзів і колег. Куди тільки не заносила його доля в пошуках зцілення його понівеченої душі. Він прочитав безліч книг, освоїв різні види магій і через багато-багато років повернувся до людей найсильнішим і величним магом на планеті. Чи зможе Стефан Стрендж зберегти назавжди свої придбані такою ціною нові здібності - покаже час.

Категория: Зарубежные фильмы 2018 | Просмотров: 2835 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close