...
14:11
Флэш 3 сезон 13 серия смотреть онлайн (сериал 2016) Вспышка 3 сезон 13 серия смотреть онлайн Флеш The Flash

Флэш 3 сезон 13 серия смотреть онлайн (сериал 2016) Вспышка 3 сезон 13 серия смотреть онлайн Флеш 3 сезон 13 серия смотреть онлайн The Flash русская озвучка на киносайт лайт новый сезон BaibaKo NewStudio Jaskier LostFilm DreamRecords Jaskier Alternative Production

Категория: Новые зарубежные сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 1090 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
avatar
0
1 Admin • 14:14, 01.02.2017
Історія повторилася. Як і в першому, в другому сезоні серіалу «Флеш» головний герой Баррі Аллен (грант гастін) до фіналу розуміє, що той, кого він вважав весь цей час одним, насправді ворог. На цей раз це Джей Гаррік (Тедді Сірс) - Флеш з паралельного всесвіту. Він виявився насправді серійним вбивцею Зумом. Всі ми пам'ятаємо, що в першому сезоні професор Уеллс (Том Кавана), якого Флеш вважав своїм другом і вчителем, в фіналі показав своє справжнє обличчя. З'ясувалося, що це злодій Еобард Тоун, який прибув з майбутнього, щоб вбити матір Баррі Аллена. Другий сезон серіалу будувався навколо того, що Флеш разом зі своєю командою з Стар Лабс намагався підкорити Зума, не підозрюючи про те, хто ховається під маскою. У підсумку лиходія вдалося нейтралізувати. Але він встиг убити батька Баррі Аллена (Джон Уеслі Шіпп). Цим Зум намагався довести флеш, що вони з ним схожі. Як ми пам'ятаємо, обидва персонажі втратили батьків і стали жертвою прискорювача частинок. Зум пропонує Баррі позмагатися у швидкості, бажаючи знову принизити ворога. Мотивація, м'яко кажучи, підозріла. Але команда Стар Лабс швидко змогла розкусити Зума і зрозуміти, що той задумав знищити інші всесвіти за допомогою високошвидкісного імпульсу, що генерується їх забігом. Під час поєдинку Флеш йде на хитрість, і Зума захоплюють примари часу.
avatar
0
2 Admin • 14:14, 01.02.2017
Одночасно з цим команда Стар Лабс звільняє полоненого в залізній масці. Їм надається справжній Джей Гаррік з ще однією паралельному всесвіті, який виглядає точнісінько в точнісінько як Генрі Аллен, батько Баррі. Разом з професором Уеллсом і його дочкою Джессі (Вайолетт Бін) звільнений полонений повертається в другу всесвіт. На хвилі стресу після втрати батька і важкого поєдинку з Зумом Флеш зривається ... Головний герой біжить крізь час в минуле і повертається в момент дитинства, коли втратив матір. Флеш рятує Нору Аллен (Мішель Харрісон). Таким чином тепер головна інтрига серіалу - це те, як це втручання в минуле позначиться на долі Флеша в сьогоденні і майбутньому. Чи зможе стати Баррі Аллен флеш, виключивши з життя трагедію, яка визначила його становлення як особистості? Про це ми дізнаємося лише в жовтні 2016 року, коли вийде третій сезон серіалу.
avatar
close