...
18:45
Імперія Кесем 2 сезон 169 серія 170 серія дивитись онлайн всі серії підряд 2019 Величне століття безкоштовно

 

Імперія Кесем 2 сезон 169, 170 серія дивитись онлайн всі серії підряд 2019 Величне століття безкоштовно серіал Україна, Туреччина

Опис фільму, серіалу Імперія Кесем 2 сезон смотреть онлайн все серии подряд Ця захоплююча історія таїть в своїх темних куточках безліч таємниць. Дуже багато років тому, маленька дівчинка на ім'я Анастасія була викуплена на ринку. Попереду на крихітку очікував довгий шлях на кораблі. У чужу країну, до чужих людей. Анастасія не розгубилася. Вона з юних років продемонструвала свій стійкий характер. Потрапивши до Туреччини, дівчина потрапила в гарем до самого султана. День за днем ​​іменована по турецьким канонам Кесем, а не Анастасія, догоджала великому султанові.

І сталося так, що вона стала його улюбленицею. Українська чиста душа, прекрасна шкіра, чудові волосся і величезні очі зачарували султана. Але найбільш він полюбив дівочу простоту і насолоду життям. Султан вирішив, що саме Кесем стане його дружиною. З цього часу і почалися ще серйозні пригоди нашої маленької дівчинки, яка доросла до великого звання - дружини Султана.

167 серія

168 серія

169 серія

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 3074 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close