...
16:47
Я тебе знайду дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5 серія всі серії підряд (серіал 2019 Україна) Я тебя найду смотреть онлайн

Я тебе знайду дивитись онлайн всі серії підряд (серіал 2019 Україна) Я тебя найду смотреть онлайн Актори і ролі Ольга Олексій, Олександр Кобзар, Єлизавета Травнева

Опис фільму, серіалу, зміст серій Я тебе знайду 1 сезон дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5 серія безкоштовно Шалений випадок обриває ланцюги щастя і накидає кайдани підступного невезіння. Неждана зіткнення з колишньою шкільною подружкою Вікторією, розвернуло лицем до лиця з похмурою життєвої стороною. Гостя з минулого, немов антипод головної героїні кінокартини. Чоловік розірвав з нею усілякі відносини, заради іншої жінки. Без дітей і в стані депресивного самотності, повернулася в рідні краї, в надії привести почуття в порядок.

На зустрічі, що відбулася двох подруг, Вікторію охопила чорна заздрість до життя Лілі. Раптово пожежа охоплює житло щасливої ​​родини, і попіл невдач вносить тривожні звістки. Будинки залишалися діти, старшій доньці вдалося врятуватися, доля ж грудної малятка залишилася таємницею. Але серце матері не обдуриш, і воно вірить, що дівчинка жива. Горе і суспільний тиск, призводить Лілі до психічного розладу та довгих років невідомості.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 7610 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close