...
09:45
Хітмен: Агент 47 дивитись онлайн (фільм 2015) в хорошій якості HD Актеры и Роли: Руперт Френд, Закарі Куінто, Кіран Хайндс, Ліцензия!

Хітмен: Агент 47 дивитись онлайн (фільм 2015) в хорошій якості HD Актеры и Роли: Руперт Френд, Закарі Куінто, Кіран Хайндс, Ліцензия!

Багаторічні дослідження вчених (біологи билися над винаходом довгих тридцять років), експерименти по створенню генетичного клону-вбивці у результаті дають свої результати. На світ з'являється ідеальний агент під номером «47» (це останні дві цифри штрих-коду «новонародженого»): невразливий, непереможний, що володіє спритністю, нелюдською силою, мега розвиненим інтелектом, що володіє всіма видами бойових мистецтв і зброї. Чи жарт, в новому кілера з'єднані ДНК найлегендарніших кримінальних агентів.
Його не цікавить моральна складова його роботи. Є замовлення - треба виконати. Все гранично просто. Коли ж у списку його найближчих мішеней виявляється дівчина, з якою головного героя чомусь пов'язують смутні спогади, Хітмен самовільно змінює завдання і вирішує захистити тендітну панночку. Особа виявляється дочкою вченого, який стояв біля витоків грандіозного проекту. Кілер розуміє, що відтепер його головна мета - вийти на дослідника, який і проллє світло на минуле героя. Буде інформація про минуле - можна планувати майбутнє. Судячи з усього, нас чекає ефектний фантастичний бойовик. Яким вийшов режисерський дебют Олександра Баха, радимо дізнатися на нашому ресурсі

Країна, рік: США, 2 015
Жанр: трилер, бойовик, кримінал
Режисер: Олександр Бах
Сценарист: Майкл Фінч, Кайл Уорд ...
Продюсер: Адріан Аскара, Чарльз Гордон ...
Актори: Руперт Френд, Закарі Куінто, Кіран Хайндс, Томас Кречманн, Ханна Уер, Еміліо Рівера, Ден Баккедаль, Рольф Каніс, Джо Тодтлінг, Девід Брюкнер
Прем'єра в Україні: 03.09.2015
Світова прем'єра: 26.02.2015
Бюджет, $: 35000000
Тривалість: 96 хвилин

Просмотров: 1465 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 apodsekaev46 • 07:33, 06.09.2015
cool
avatar
close