...
10:20
Клан Ювелиров 50 серия смотреть онлайн 23 10 2015 Клан Ювелірів 3 сезон 11 серія дивитись онлайн Зрада, Предательство

Клан Ювелиров 50 серия смотреть онлайн 23 10 2015 Измена Клан Ювелірів 3 сезон 11 серія дивитись онлайн Зрада яка серія сьогодні клан ювелиров, Предательство на канале Украина, повтор вчерашней серии, измена 

Видео удалено правообладателем!

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 14963 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Admin • 12:16, 23.10.2015
Зоя моторошно переграє де не треба, а де треба показати любов, переживання - недоігривает, таке враження, що її змусили зніматися в серіалі і вона не намагається взагалі.
Та й героїня Зої, вже вибачте, як для нашого менталітету поводиться неправдоподібно: з Наташею вони лаялися з дитинства, а тут після звістки про їх спорідненість - стали такими подругами, що аж смішно. Думка Зої зробити ДНК своєї дочки - щонайповніше марення (ну а як же - адже треба підтримати сестричку), жодна розсудлива дівчина не стане так принижуватися сама, а головне принижувати дитину, якщо зустрічалася тільки з одним чоловіком і знає, що він батько дитини.

Тимур - це окрема пісня. Мені, здається, що грузинські чоловіки повинні образитися, що Тимура зарахували до їх національності. Мало того, що він міг мстити Борису шляхом розорення його бізнес-імперії, так він чогось вирішив, що повинен одружитися на Наташі. Тепер він мучиться і питає у Зої, жінки, яку кинув, як йому бути? Напевно, найбільший страждалець серіалу.
Так, до речі, як поживає його "секретна місія"? Я щось упустила цей момент? Коли апогей помсти буде? Або він пробачив ворога свого батька?

Ось Борис подобається. Не стільки персонаж - по суті звичайний бандит, скільки гра актора: в різних сценах з різними людьми - він показує абсолютно різні образи, що називається "грає очима".

Мішико подобається, хоча на початку гормони вирували, творив щонайповніше марення. Зараз подорослішав, навіть кинув ідею мстити Борису. Герой Мішико - теж цікавий персонаж.

Подобається Катя (хоча творці познущалися над симпатичною актрисою - зробивши їй жахливу прилизаний зачіску) - хотілося б, щоб лінія Дмитра та її було докладніше.

Ну а ляпів стільки, що просто не перелічити. Дрібні ляпи -в будь-якому фільмі допустимі (одяг чи зачіска змінилася), але не ті, що межують з адекватністю, а саме:
1. Мішу приймають працювати в клуб взагалі без документів (пізніше Васо йому запропонував зробити паспорт). ну марення ж, тим більше місце пафосне.
2. Зоя з животом на 8 місяці так встрибнула на руки Тимуру, що аж накладний живіт підстрибнув, сцена смішна і непрофесійна
3. Знову ж горда Зоя пропонує зробити тест ДНК своїй дитині лише тому, що її чоловік підозрює, що його законний дитина від дружини не від нього.
4. Олена вірить, що у її чоловіка був брат-близнюк Іраклій, хоча навіть Борис не спілкувався з Георгієм 20 років - з упевненістю сказав, що знав його рідню і не було ніякого брата, тим більше близнюка
5. Лікар бере немовляти з реанімації! і спокійно в якійсь машині на вулиці змінює дітей.

Вообщем, творці знову не сильно старалися, а жаль ...
avatar
close