...
21:19
Красуня і чудовисько дивитись онлайн українською (фільм 2017) український переклад Beauty and the Beast

Красуня і чудовисько дивитись онлайн українською (фільм 2017) український переклад безкоштовно, ліцензія Beauty and the Beast

Опис фільму, серіалу Красуня і чудовисько дивитись онлайн Колись принц Адам був справжнім красенем, але при цьому надмірно самозакоханим, злим і несправедливим. Могутня Чарівниця вирішила провчити його і перетворила його в жахливе чудовисько, яким він і був усередині. Щоб зняти закляття з себе і свого замку, який буквально став живим, Адам повинен вилікувати свою душу, навчитися доброті і, найголовніше, стати улюбленим. Все це повинно статися до того моменту, як впаде останній пелюстка з зачарованою троянди, яку йому подарувала чарівниця. За довгий час перебування в образі монстра, принц так і не наблизиться до того, щоб виконати хоч одну умову.
У віддаленій селі мешкає красива і добра дівчина Белль, чий батько, відправившись на ярмарок, заблукав в лісі і став бранцем Чудовиська. Белль, недовго думаючи, відправляється на пошуки тата і знаходить чарівний замок. Вона стає ще однією полонянкою Чудовиська і його слуг. Поступово дівчина розуміє, що принц тільки зовні такий страшний, а всередині нього криється добрий юнак. Саме Белль може стати тією дівчиною, яка щиро покохає Чудовисько і зніме прокляття. Але чи встигне вона це зробити до того, як з троянди впаде останній пелюстка, а люди, які дізналися про діяння монстра, прийдуть в замок, щоб вбити його?

Просмотров: 1394 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
avatar
0
1 Admin • 21:24, 18.01.2017
Із задоволенням подивлюся екранізацію своєї улюбленої казки про красуню і чудовисько. Дивитися ці фільми не втомлюся дивитися ніколи. Емма Уотсон мені завжди подобалася. Вона дуже талановита і харизматична актриса. Цікаво, співати вона буде сама або дублерші. Добре, що це сказка- мюзикл. Думаю, в цьому немає нічого поганого. Дивитися таку казку виразно має мені сподобатися. Так здається.
avatar
0
2 Admin • 21:25, 18.01.2017
Для мене цей мультик, це майже все моє дитинство. Я його обожнюю, моєї дочки 8 років і я з задоволенням переглядаю його з нею. Все життя чекала екранізації мультика, саме за сюжетом мультика, а не оригінальною казки. Мені теж здається, що Емма Утсон чудово зіграє. Мня більше бентежить Люк Еванс в ролі Гастона, дрібнуватий (як на мене).
avatar
close