...
21:49
Кредо вбивці дивитись онлайн українською (фільм 2017) український переклад Assassin's Creed

Кредо вбивці дивитись онлайн українською (фільм 2017) український переклад Assassin's Creed

Опис фільму, серіалу Кредо вбивці дивитись онлайн безкоштовно, ліцензія Головний герой звичайний на перший погляд бармен на ім'я Джованні. Він живе тихим життям, насолоджуючись своїми рутинними днями. Іноді він зустрічається з дівчатами, іноді встряє в бійку з місцевими хуліганами. Одного разу, життя бармена кардинально змінюється. Справа в тому, що він дізнається зловісну таємницю про свій родовід. Головний герой відноситься до тих хлопців, кого не цікавлять різні сімейні штучки, родичі і зборів в теплому колі. Але, те, що йому вдалося дізнатися про своє минуле - перевертає навколишній світ з ніг на голову. Бармен починає вірити, що він належить до великого роду ассасинов. Чоловік починає копатися в історії і намагається відшукати хоч якісь докази цієї теорії. Джованні дізнається, що він змушений відправитися в минуле, для того щоб відшукати правильні цінні артефакти, пов'язані з його родоводу.

Ассасіни - професійні вбивці, які можуть ховатися за листям дерев або ж в тіні невеликих будинків. Вони наділені спеціальними повноваженнями і можуть підкрадатися до своїх жертв зовсім непомітним чином. Ассасіни - це не просто люди, які вміють красиво вбивати, це - художники світу красивих і миттєвих вбивств. Багато людей наймали ассасинов, для того щоб втілити в життя свої злі плани. Але мало хто знали, що здійснюють операцію з настільки унікальними людськими істотами ... На тлі подорожей головного героя розповідається історія про велику боротьбу двох вкрай могутніх корпорацій.

Доступний тільки російський переклад

Просмотров: 1259 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
avatar
0
1 Admin • 21:53, 18.01.2017
Одна з них, де проповідує Великий Магістр Тамплієрів, дотримується вкрай ідеальних поглядів. Ця корпорація бажає створити такі правила життя на землі, які допоможуть підтримувати порядок і загальний, постійний контроль. Інша корпорація виступає за протилежні погляди - свободу окремих людей, їх право на приватне побудову своєї індивідуальності. Через існування таких різних поглядів, ніхто не в змозі припинити боротьбу інтелектуальних дебатів, в які втручаються воїни, бійці і інші любителі. В результаті конфліктів між корпораціями, створюються цілі битви, де гинуть безневинні люди.

Кредо вбивці - це неймовірний фільм, який заснований на реальній, неймовірно популярній комп'ютерній грі. При перших же чутках про вихід даного фільму на екрани, всі ігрові громади були «підірвані» величезною кількістю повідомлень. Звичайно ж зараз, і геймери, і люди, які не мають відношення до ігор, бажають побачити цей шедевр світу фантастики і захоплюючого історичного подорожі. Фільм наповнений тільки кращими моментами з сюжетного плану гри, що робить історію Кредо вбивці ще більш барвистим і динамічним. Чи зможе головний герой виправити всі помилки своїх родичів? Чи вдасться йому зробити вдале подорож в минуле? Кредо вбивці - фільм для всієї сім'ї, який не залишить в поганому настрої жодного свого глядача.
avatar
0
2 Admin • 21:53, 18.01.2017
Люблю містичні фільми, де відбувається кілька паралельних сюжетних ліній в різних історичних часах. Герой повертається в минуле і дізнається, що він супергерой і повинен боротися зі злом, яким виступає орден Тамплієрів. Сюжет був дійсно незвичайний, хоча кінцівка була мною вгадана. Поки якості доброго не вистачає, тому іноді було погано розібрати всі деталі, а тут гарні спецефекти, краще дивитися поки в кінотеатрі.
avatar
0
3 Admin • 21:54, 18.01.2017
Дуже чекаю це кіно, ще з моменту анонса, Фассбендер один з кращих молодих акторів сучасності, та й його попередня співпраця з цим режисером вилилося в відмінного Макбета. Трейлер теж начебто вселяє довіру, навіть сцени в Абстерго непогано виглядають, не кажучи вже про середньовічні епізоди з паркуром і фехтуванням. Невже нас чекає перша беззастережно успішна екранізація гри?
avatar
close