...
20:00
Лікар Ковальчук 2 сезон 27 серія 28 серія 29 серія 30 серія дивитись онлайн (серіал 2018) чи буде продовження

Лікар Ковальчук 2 сезон 18 серія 19 серія 20 серія 21 серія 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 дивитись онлайн (серіал 2018)  чи буде продовження Доктор Ковальчук смотреть онлайн все серии подряд

Опис фільма чи серіала Лікар Ковальчук 2 сезон дивитись онлайн Чарівна Оксана Ковальчук працює процвітаючим лікарем кардіологом в міській поліклініці. Її лікарський талант, працьовитість і здатність приділяти максимум уваги десяткам пацієнтів дає їй цілком заслужене покликання - однієї з найкращих докторів в місті. Дівчина допомогла відновитися сотням громадян і дати їм можливість знову насолодитися повноцінним життям. Останнім часом Оксану активно переслідує одну ідея - змінити систему прийому пацієнтів в приймальному відділенні. Вся справа в тому, що кілька років тому через недбалість лікарів помер її батько. У нього був шанс на одужання, але співробітники поліклініки не зуміли скористатися цим шансом. Як лікар вона не може більше допустити подібних конфузів.

Оксана перенесла сильний стрес після загибелі батька, але не має наміру залишати все як є. Щоб уникнути летальних випадків медичному установа необхідно внести певні зміни. Як лікар завідувач Оксана почала все з приймального відділення. Зі свого реформою доктор Ковальчук звертається до чиновників і навіть до міністра. Вищі органи виявилися вельми розуміючими людьми і прийняли позитивне рішення. Тепер можна діяти. Клініку практично не впізнати. У кожному відділенні відбулися якісь зміни. До всього іншого жінка запрошує до себе на роботу колишнього чоловіка Бориса, адже він відмінний фахівець. Чоловік погоджується, але не через роботу, а з єдиною метою - повернути колишні стосунки з коханою. Але колишня дружина запрошує на роботу ще одного чудового фахівця - Максима, який також буде допомагати втілювати програму в дію. Ось тільки начальниця сильно запала в душу привабливому колезі і між чоловіками виникає невидима конкуренція.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 806 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close