...
12:41
Мир Дикого запада 2 серия смотреть онлайн (2016) Западный мир 2 серия смотреть онлайн Westworld 1 сезон HBO

Мир Дикого запада 2 серия смотреть онлайн (2016) Западный мир 2 серия смотреть онлайн Westworld 1 сезон HBO, Кравец, lostfilm, newstudio

Видео удалено правообладателем!

Категория: Новые зарубежные сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 5125 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
avatar
0
1 Admin • 12:36, 31.10.2016
Кращий пілот серіалу в 2016 році. Якщо автори зможуть утримати саспенс на такому ж високому рівні, то нас очікує один з найкращих серіалів в історії телебачення. Попереду вже маячить армія фанатів і численні премії «Еммі».

Ідея при цьому вельми затаскана в фантастиці минулого століття. Штучний інтелект піднімає повстання проти свого творця. Майкл Крайтон був не дуже хорошим письменником, але оригінальних думок у нього було стільки, що його сюжетами досі живиться Голлівуд. Одна кіноепопея «Парк Юрського періоду» чого вартий.

Серіал «Світ Дикого Заходу», зрозуміло, відсилає нас до «Парку». Те ж замкнутий простір, населене місцевими мешканцями. Ті ж гості, які заплатили гроші, щоб полоскотати собі нерви. А ще понасіловать і повбивати досхочу. Але на відміну від простої інтриги «Парку» - звірі вириваються на волю, щоб всіх зжерти - тут є і складна морально-етична складова, що ріднить картину частково з іншим шедевром кінематографа «Шоу Трумана».

Андроїд в Парку Дикого Заходу - просто машини, але, як і водиться в такого роду фантастики, виявляється, що їх штучний розум стає майже людським. Глядачеві залишається тільки гадати, на що вони здатні. І хто з них володіє інтелектом під стати людському, а чиє мислення лише - помилка програмного коду.

Якийсь відомий критик не так давно ховав HBO після провалу запущеного самим Скорсезе серіалу «Вініл». Серіал був непоганий, але аж надто специфічний. Музична кіноіндустрія не так цікава широкому глядачеві. Драма не пішла. А ось драматична фантастика, та ще приправлена ​​кров'ю і насильством - в самий раз. Тим більше, що ... приберіть дітей від ваших блакитних екранів, інакше їх може забризкати кровиночки, що ллється з телевізора. HBO засвоїв формулу того, що подобається глядачеві, оживив навіть такий нудний кіножанр, як фентезі - більше жерсті. Давайте вб'ємо одного з головних героїв, зробимо його беззахисним, а дівчину віддамо на наругу лиходієві.

Тепер на додачу до «Грі престолів» у HBO з'явився ще один дорогий проект-монстр. Причому, в команду вдалося роздобути таких акторів старої школи як Ентоні Хопкінс і Ед Харріс, а на додачу до них красенів Джеймса Марсдена і Бена Барнса (правда, в пілота Барнса немає). Акторська гра чудова. Також як і натурні зйомки і динаміка сюжету.

Серіал буде дуже складно провалити після такого забійного пілота. Єдине питання - як сценаристи HBO впораються із замкнутим світом Парку Дикого Заходу, адже зачепив йде на багато сезони? Вони і самі на це напевно розраховують - тому що потрібно відбивати витрачені кошти. А фільм, за мотивами якого, зроблений серіал, дуже короткий в плані фабули. Підозрюю, відбудеться те ж, що і з романами Джорджа Мартіна. Серіал виявиться куди більше і цікавіше, ніж першоджерело.

Спасибі HBO за те, що, на відміну від інших студій, не економлять гроші. Все повернеться сторицею, я впевнений.
avatar
0
2 Admin • 12:37, 31.10.2016
6 серия 7 серия 8 серия 9 серия 10 серия
«Фантастичний вестерн» звучить трохи дико. Дико, але цікаво. Ще більший інтерес виникає, коли дізнаєшся, що біля керма цього фантастичного вестерна варто Нолан. І нехай Крістофер зараз зайнятий «Дюнкерка», його права рука, незмінний помічник і брат в особі Джонатана шоураннер «Миру дикого заходу» виглядає постаттю, яка б викликала довіру. Підтримка завсідника фантастичних вечірок Джей Джей Абрамса так само важлива, як і, в загальному, майданчик HBO, на якій виросла улюблена багатьма «Гра престолів». І, наостанок, запрошення першокласних акторів (гуру Ентоні Хопкінс і завжди потужний Ед Харріс, красуня Еван Рейчел Вуд і під стать їй симпатяга Джеймс Марсден, не останніх рядів Джеффрі Райт і Родріго Санторо, ну і ін.) На ключові ролі - хід цілком себе виправдовує і далекоглядний. Коротше кажучи, передумов до зародження топового серіалу не перелічити - залишилося тільки підтвердити це справою.

І пілотна серія нехай і провисає місцями в динаміці, проте дає зрозуміти, що сюжет зшитий далеко не білими нитками. Увага концентрується на Долорес Абернаті, дівчині-андроїд, яка є частиною багатого атракціону для тих, хто готовий розщедритися, щоб опинитися прямо на Дикому Заході з усіма наслідками, що випливають: поганяти на конях в ковбойських шатах, поговорити з місцевим шерифом, який попросить у вас допомоги в ловлі бандитів, щоб дати шанс стати вам місцевим Рембо, або забурювати в місцевий паб, де передбачений весь ескорт послуг, включаючи милих дамочок, готових на все, аби клієнт залишився задоволений. Загалом, мрія будь-якого сучасного геймера, люблячого віртуальну реальність, ось тільки запрограмований світ тепер не зовсім віртуальний.

Андроїд, які супроводжують протягом доби багатеньких гостей, які прийшли в місто заради хліба і видовищ, створені з людського подобою і наділені штучним розумом, який, як знає історія кіноіндустрії, здатний виходити за межі програмного забезпечення. Природно, конфлікт назріває глибокий і багатошаровий, коли раптом один з андроїдів вирішує піти проти системи. Таких неугодних і вільнодумних виробники відправляють в свого роду звалище, а на їх місце приходить інший, чого інші через щоденного обнулення просто не помічають. «Світ дикого заходу» одночасно нагадує і «Парк юрського періоду» з замкнутістю простору і створеними людьми на свою біду іграшками і «Вихідний код» з повторюваним проміжком часу, по-різному обіграваний і, відповідно, має різні наслідки подій.

Якісна постановка і дорогі декорації під гідний саундтрек дозволяють відчути дух справжнього вестерна навіть після того, як спливає на поверхню інформація про просте багатому атракціоні. А хліба і видовищ, за якими за сюжетом приїжджають гості з товстими гаманцями, дістається і глядачам у вигляді досить зухвалого і кривавого місива, але поки воно виглядає чимось на зразок цькування бичка, щоб зацікавити масового глядача. А може, я й помиляюся, т. К. Вид героя Еда Харріса прямим текстом натякає, що вбивств буде багато. По крайней мере, поки андроидам зі штучним інтелектом це не набридне. А ось коли це відбудеться, і конфлікт між штучним розумом і людським розумом вибухне синім полум'ям, залишається сподіватися, що серіал і Джонатан Нолан, зокрема, не дасться в люту криваву бійню, а підніме і дасть своє бачення питання про всемогущності нашої раси, яка прирівнює себе до всевишнього і робить те, від чого варто було б утриматися. Загалом, багатообіцяючий початок покладено, а попереду купа серій і часу, щоб виправдати наші очікування!
avatar
close