...
00:00
На твоєму боці 25 серія 26 серія дивитись онлайн всі серії підряд (серіал 2019) канал Україна, ютуб

На твоєму боці дивитись онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 серія всі серії підряд (серіал 2019) канал Україна, ютуб, На твоей стороне смотреть онлайн все серии подряд бесплатно, актеры и роли Дана Абизова, Дмитро Ратомський, Сергій Калантай, Сергій Радченко

Опис фільму, серіала, зміст серій, т/с На твоєму боці 1 сезон дивитись онлайн продовження У цьому житті героїня була готова на все, щоб її робота займала не останнє місце. Для цього вона зробила все можливе і навіть більше. Працюючи кардіохірургом, героїня віддавалася повністю своїй роботі і не вірила в те, що їй вдасться всього досягти самостійно. Занадто слабка була у неї команда і героїня це прекрасно розуміла. Так ніхто не вболівав за її справу, як вона сама. Раптом несподівано для себе героїня дізнається - її хочуть підставити і по-крупному. Виявляється, весь цей час за її спиною керівництво лікарні вело подвійну гру. Всі зав'язані з криміналом.
Намагаючись з'ясувати, в чому ж справа, героїня випадково дізнається про те, що як раз в цей час в межах лікарні відбувається черговий оборот наркотиків. Вона намагається перешкодити приступні задумом і при цьому стає свідком злочину. Це грає з нею злий жарт. Тепер у глави кримінальної групи два варіанти - або її прибрати як зайвого свідка, або взяти в банду. Вбити її - значить втратити дуже відповідального і хорошого фахівця. А залишити - значить поставити під загрозу себе і свою справу. Тоді в гру втручається син кримінального авторитета і пропонує інший варіант.
Він давно в неї закоханий і готовий на все, щоб зробити своєю. Шантажем герой навмисно ставить такі рамки, відмовитися від яких вона не зможе. Тепер її чекає шлюб з людиною, якого та зневажає, але бути вбитою їй хочеться ще менше. Відповідно доводиться погоджуватися. Вони зовсім різні і це лякає. Їй складно буде прийняти і такого чоловіка, і його спосіб життя. Героїня не знає, як саме їй належить пройти все те, що визначено долею, але миритися зі своєю жалюгідною долею не має наміру. Тепер залишається зрозуміти, що ж буде далі і як їй тепер треба буде пройти всі, і боюся я приготовлено на даному життєвому шляху.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 27219 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.4/16
Всего комментариев: 0
avatar
close