...
17:17
Ноти кохання 5 серія дивитись онлайн 1, 2, 3, 4 серія (серіал 2018) Ноти кохання 2 сезон Актори і ролі Дар'я Єгоркіна, Артемій Єгоров

Ноти кохання 5 серія дивитись онлайн 1, 2, 3, 4 серія (серіал 2018) Ноти кохання 2 сезон чи буде продовження, дата виходу, безкоштовно всі серії підряд, Актори і ролі Дар'я Єгоркіна, Артемій Єгоров

Опис фільму, серіалу Ноти кохання дивитись онлайн У Аріни дуже непросте життя: після того, як її мати дуже сильно захворіла, дівчині доводиться самостійно доглядати за нею. Допомоги їй чекати нізвідки, тому, як би не було важко - Аріна щосили намагається зробити все можливе, щоб забезпечити хвору матір. Крім цього їй ще необхідно виховувати маленького Микиту.

У цьому віці підліткам особливо необхідна увага і турбота батьків, і Аріна з цим прекрасно справляється, незважаючи на те, що часу на все - абсолютно не вистачає. Вона влаштовується на роботу офіціанткою, щоб хоч якось прогодувати свою сім'ю. Вона давно мріяла про кар'єру співачки, але втілити цю мрію в життя - неможливо, адже дівчина з ранку до ночі працює на роботі, а по приходу додому займається вихованням сина і доглядає за матір'ю.

Несподівано доля зіштовхує маленького Микиту з Василиною - одинадцятирічної дівчинкою, батько якої хоче одружитися на Риммі, жінці, яка дуже не подобається дівчинці. Підлітки вирішують, що їх батьки просто зобов'язані бути разом, адже батько Василини - успішний музичний продюсер, а Аріна - талановита співачка, яка може стати знаменитою. Хлопці розробляють власний план, щоб буквально зіштовхнути лобами своїх батьків.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 858 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close