...
21:10
Обитель зла: Остання глава дивитись онлайн українською мовою (фільм 2017) українский переклад

Обитель зла: Остання глава дивитись онлайн українською мовою (фільм 2017) українский переклад

Опис фільму, серіалу Обитель зла 6 Остання глава дивитись онлайн Колись Еліс працювала на могутню корпорацію «Амбрелла», яка проводила різні жахливі експерименти, і в підсумку це призвело до того, що жахливий вірус опинився на волі. Заражений Т-вірусом людина через короткий проміжок часу перетворюється на кровожерливого зомбі. На планеті майже не залишилося тих, хто вижив, а Еліс єдина, хто продовжує боротися з «Амбрелла» і наслідками її експериментів. Після зради Вескер, що позбавив її надприродних сил, героїня стала вразливою, але при цьому вона продовжує боротися, адже на кону стоїть доля всього людства.
Фінальна битва повинна відбутися в місті Раккун-Сіті, з якого свого часу і почалася епідемія. Еліс і кілька її соратників відправляються в лабораторію під назвою «Улий», в якому колись і стався витік вірусу, і де досі знаходиться антидот. Герої хочуть знайти антивірус, поширити його через повітря і тим самим зупинити апокаліпсис. Але зробити все це виявиться дуже непросто, адже лиходії направляють в місто цілу армію ходячих мерців, до того ж, вони за допомогою експериментів створили безліч сильних кровожерливих істот, впоратися з якими практично неможливо. Еліс вже через багато пройшла і втратила близьких їй людей, тому вона піде на все заради помсти і порятунку світу.

Просмотров: 1119 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Admin • 21:18, 18.01.2017
Обитель зла: Остання глава на на українській Шоста частина «Обителі зла» розповідає, як Еліс знову бореться зі злісною корпорацією. Їй в цьому допомагають друзі: Ада Вонг, Леон Скотт, Джилл Валентайн і інших. Також вона в дивному, нерівному союзі з Альбертом Вескером, який був раніше главою даної корпорації. По ходу фільму вони зможуть знову зустріти захоплених соратників - Клер, Кріса і Кей-Март.

Неймовірні битви приведуть героїв туди ж, де все колись починалося. Мається на увазі темний особняк, який був побудований Оузвелом Спенсером. А Червона Королева тим часом буде намагатися знищити все життя на Землі, зануривши її в Хаос.
avatar
close