...
13:28
Обиженные цветы 114 серия 115 серия 116 серия смотреть онлайн (Турецкий сериал 2016) Ображені квіти нова серія Kirgin Çiçekler на русском

Обиженные цветы 114 серия 115 серия 116 серия смотреть онлайн  (Турецкий сериал 2016) Ображені квіти нова серія дивитись онлайн Kirgin Çiçekler на русском, русская озвучка, субтитры Киносайт лайт - smotretonline.org

Історія, показана у фільмі, про життя головної героїні на ім'я Ейлюль, почалася тоді, коли помер її батько. У ті вже далекі роки, вона була ще зовсім маленькою дівчинкою, і дуже сильно переживала цю трагедію. Через пару років її мати знову вийшла заміж за чоловіка на кілька років молодший за неї.

З тих самих пір, життя маленької героїні сильно змінилася, новий батько сильно ображав її і докоряв кожним з'їденим шматком. А через якийсь час, новоспечений «батько», і зовсім дозволяє собі вільність і робить спробу зґвалтувати дівчинку. Вона в сльозах приходить до матері, шукаючи від неї захисту, але отримує тільки нову порцію принижень і побоїв. Мати героїні не вірить їй і проганяє її геть з дому.

Так дівчинка виявляється в дитячому будинку. Саме, цей вчинок матері, дарує героїні шанс на інше життя. Вона росте і міцніє і перетворюється з аленького дитини в прекрасну молоду дівчину. Вона досягає того, віку, коли виходить зі стін дитячого будинку і починає нове життя. Але чи зуміє і вона домогтися щастя? І хто стане тим чоловіком, що змусить її серце битися частіше? І як доля влаштує її зустріч з матір'ю, тієї, що її зрадила і залишила, в найскладніший і перехідний період життя?

Категория: Новые турецкие сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 2117 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close