...
11:36
Пірати Карибського моря 5 Мерці не розповідають казок дивитись онлайн (фільм 2017) українською, український переклад

Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казок дивитись онлайн (фільм 2017) українською, український переклад п'ята частина на українській мові трейлер, тизер

Опис фільму, серіалу Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують або Мерці не розповідають казки: Всі ми прекрасно знаємо, і що найголовніше, любимо такого дивного талановитого актора Голлівуду, як Джонні Депп. І особливу популярність цей хлопець почав набувати якраз після виходу першої частини картини, що називається «Пірати Карибського моря».

Ну і тут немає нічого дивного, адже сюжетна лінія настільки різноманітна і оригінальна, що не існує, напевно, жодної людини, яку б не привернула стрічка. Як би там не було, але ми з вами вже встигли побачити цілих чотири частини цієї картини.

Але тепер поспішаємо вас порадувати, що хоч і не так скоро, але, тим не менш, вийде і чергова картина «Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки». Сам же Джонні Депп спить і бачить, що зніметься в цій частині, так як адже насправді цікаві історії виходять про піратів.

Назва українською: Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки / 
Английское название: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Русское название: Пираты Карибского моря 5: Мертвецы не рассказывают сказки смотреть онлайн

Країна: США, Австралія
Жанр: фентезі, бойовик, комедія, пригоди
Якість: HD-трейлер
Режисер: Хоакім Роннінг
У ролях: Джонні Депп, Кая Скоделаріо, Орландо Блум, Хав'єр Бардем, Девід Венем, Брентон Туейтс, Кевін МакНеллі, Джеффрі Раш, Голшіфт Фарахані, Пол МакКартні
чекаємо виходу фільму 25 мая 2017

Категория: Зарубежные фильмы 2018 | Просмотров: 3589 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
close