...
17:26
По законам военного времени 2 сезон смотреть онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6 серия (сериал 2017) Когда выйдет, дата выхода канал Украина

По законам военного времени 2 сезон смотреть онлайн 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 серия (сериал 2017) Когда выйдет, дата выхода канал Украина

Категория: Новые российские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 69020 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.9/10
Всего комментариев: 5
avatar
0
1 Admin • 19:10, 02.02.2017
Тут трошки не те. Вони всі один одного так називають, не може такого бути, тому що різниця між майором і майором держбезпеки або міліції - це прірва. Майор - це майор, а майор держбезпеки або міліції - це комбриг або бригадний комісар, тобто вже майже генерал.
А сцена розмови военюріста 2-го рангу (т.е.майора) зі старшим майором держбезпеки (тобто генерал-майором або дивізійним комісаром) на панібратських тонах - це нонсенс при будь-якій обстановці.
І головне - звання органів вснгда вимовлялися з додаванням слів держбезпеки або міліції.
Тобто товариш лейтенант держбезпеки, а не просто лейтенант.
Може прочитають ті, хто знімає кіно і знатимуть.
avatar
0
2 Admin • 19:10, 02.02.2017
З одного боку видно, що автори намагалися знаки відмінності НКВД і міліції зробити максимально правильними.
А з іншого боку видно, що автори не розуміють, що таке лейтенант (і далі) держбезпеки або міліції.
І звучить так зневажливо з вуст военюріста 2-го рангу, мовляв ви (а то і ти) майор туди, а капітан сюди. А вони в армії рівні комбригу або підполковнику, а він сам дорівнює майору армійському. І звідки така зверхність, особливо до НКВД, які такого не прощали.
Це дійсно ріже слух.
Але в цілому враження хороше. Старалися.
avatar
0
3 Admin • 19:11, 02.02.2017
Щось не зустрів я в доступних історичних джерелах і на неосяжних інтернет-просторах згадок про жінок -кавалерах медалі "XX років РККА".
Тут щось явно сенсаційно-історичне від творців серіалу! прошу цікавляться фалеристикою і історією розвитку нагородної системи СРСР відвідувачів сайту і любителів військового кіно поділитися відомостями про такі факти, вже дуже заінтригували автори "ПЗВВ"
вдячний авторам ПЗВВ за звернення до теми оборони Києва 1941 р
останні 2-3 серії тримали в напрузі, середина не дуже сподобалася (особливо, якісь дивні речі в підземеллі під секретним військовим заводом з ел.проводку за всіма лабіринтах і їх електричним освітленням) :). З іншого боку, про співробітників військової прокуратури часів ВВВ, по-моєму, особливо нічого і не знімалося. Серіал, зрозуміло, сильно романтизував їх діяльність, оскільки левова частка того, чим займалися головні герої 12-серійкі (вся ця біганина -стрельба-лов шпигунів і ін.) - Це таки ж компетенція підлеглих наркома Л.П. Берія. Робота органів ГВП - це переважно дезертири, "самостріли", кримінальна відповідальність, досконала військовослужбовцями, а, загалом, паперово-бюрократична канцелярщина, процесуальне забезпечення діяльності військових трибуналів. Але, загалом, корисно для молоді, пізнавально (хоча б тим, що згадали про Героя Радянського Союзу І. Кудря)
avatar
0
4 Admin • 19:11, 02.02.2017
Дійсно. "В бой идут одни старики" це кіно. Класика кіно, точніше. А "За законами" це документальний фільм? ))) Були в армії товсті, заспокойтеся. Особливо в 41-м. Особливо тиловики. Ну да, в 42-м і 43-м були худими і виснаженими. Особливо в таборах. А в 41-му чого їм виснаженими бути? Особливо офіцерам з їх спецпайки?
Ну і порівнювати серіал з фільмом, та ще й з Голлівудом, це круто. Думаю, ось як у нас акторам почнуть платити мільйони доларів за фільм, так вони відразу повніти-худнути почнуть)))
avatar
0
5 Татьяна Романова • 22:12, 24.05.2017
Классный фильм.Создателям - благодарность!А будет 2 сезон, кто знает?
avatar
close