...
14:26
Прощаться не будем 2 сезон смотреть онлайн (фильм 2019, 2020) Дата выхода, будет ли продолжение, Актеры и роли

Прощаться не будем 2 сезон смотреть онлайн (фильм 2019, 2020) Дата выхода, будет ли продолжение, Актеры и роли Андрей Мерзликин, Егор Бероев

Описание фильма, сериала Прощаться не будем 2 смотреть онлайн Кінець 1941 року. Німецькі війська наступають по всьому фронту, знищуючи інфраструктуру, вносячи смуту в ряди радянських військ, які змушені відступати, залишаючи міста і села в жертву невблаганного і добре підготовленим ворогові. Багатотисячний фашистські війська кривавої хвилею рухається на невелике місто Калінін, нинішню Твер.

У разі, якщо плани гітлерівського командування будуть втілені в життя і місто впаде, перед непереможною армадою відкриється шлях на Москву. Все це прекрасно розуміють і в штабі радянських військ, але ситуація настільки критична, що ситуація виглядає безвихідною. Адже на захист міста варто тільки дві тисячі воїнів, у яких немає ні танків, ні важкого озброєння, в той же час, коли проти них кинуті елітні частини фашистського війська. Єдині надії захисники Калинівки покладають на ешелони п'ятої стрілецької дивізії, які за кілька днів повинні прибути на залізничну станцію міста.

Дізнавшись про плани радянського командування, в район Калинівки відправляється група диверсантів, які повинні зробити все можливе, щоб зірвати прибуття підмоги захисникам міста. В цей час в місті починається справжня паніка, місцеві люди, як і військові, які знають, що шанси вистояти в цій запеклій боротьбі примарні і з кожним днем ​​приближаються до нуля.

Керівник Калинівського гарнізону, досвідчений офіцер Павло Токарєв, з останніх сил намагається утримати спокій у ввіреному йому місті і військових формуваннях, робить все, щоб зупинити повзучий хаос і поширення панічних настроїв. На тлі цієї боротьби за серця і уми людей, він сам потрапляє в поле зору радянської розвідки, співробітники якої бачать в майор не має хороброго захисника і відважного керівника, а ймовірного агента фашистів, який сприяє виконанню завдання німецької диверсійної групи.

Категория: Новые российские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 781 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close