...
11:18
Референт 1, 2, 3, 4, 5 серія дивитись онлайн всі серії підряд 2019 актори та ролі Олена Шилова, Олексій Зубков

Референт 1, 2, 3, 4, 5 серія дивитись онлайн всі серії підряд 2019 продовження, актори та ролі Олена Шилова, Олексій Зубков, на ТРК Україна

Опис фільму, серіала Референт дивитися онлайн безкоштовно про труднощі, які часто роблять з слабкої жінки сильну і витриману леді. захоплююча історія молодої жінки, яку раптово позбавили всього найголовнішого. Сюжет серіалу Референт онлайн відбувається навколо Марини, яка за свої двадцять сім років на догоду чоловікові зовсім забула особисто про себе, а особисті інтереси і прагнення зовсім відсунула в темний куточок душі, звелівши собі забути назавжди.

Якийсь час Марина вважала себе щасливою жінкою. Адже у неї є чудовий чоловік Андрій, з яким вони разом ростять сина Гліба. Правда, свекруха Олена Костянтинівна час від часу підливає масла в вогонь, мовляв не варта вона її ненаглядного синочка. Але Марина стійко витримує постійну критику з боку свекрухи, під час несправедливі і намагається завжди налагоджувати навіть найменший натяк на конфлікт. Світ в будинку найголовніше, переконана Марина.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 3526 | Добавил: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close