...
17:46
Шахтер - Андерлехт смотреть онлайн 10 03 2016 сегодня 10 марта матч прямая трансляция Лига Европы 1/8 финала

Шахтер - Андерлехт смотреть онлайн 10 03 2016 сегодня 10 марта матч прямая трансляция Лига Европы 1/8 финала дивитись онлайн футбол

Просмотров: 1284 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Admin • 17:50, 10.03.2016
Сьогодні у Львові відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА в якому донецький "Шахтар" прийме бельгійський "Андерлехт" з Брюсселя.

Це буде перша з двох ігор команд на цій стадії плей-офф. Відповідний і вирішальний матч відбудеться 17 березня в Брюсселі.

Володар Кубка УЄФА-2009 "Шахтар" вперше в історії зустрінеться з "Андерлехтом", який виграв турнір в далекому 1983 році.

Разом з тим, "Шахтар" вже зустрічався з клубом з Бельгії - "Брюгге". У восьми матчах з цією командою гірники двічі здобули перемогу при п'яти нічиїх і одній поразці (вдома - В1 Н3 П0, в гостях - В1 Н2 П1). У семи останніх зустрічах з бельгійцями донеччани не програвали - з тих пір, як поступилися з мінімальним рахунком в 1995 році.

"Андерлехт" дуже успішно грає проти українських команд. На його рахунку п'ять перемог при одній поразці (вдома - В3 Н0 П0, в гостях - В2 Н0 П1). Єдиний раз брюссельци програли на виїзді київському "Динамо" з рахунком 0: 4 в рамках Ліги чемпіонів УЄФА-2000/01.

Цікаво, що "Андерлехт" був сильніше бухарестського "Динамо", який очолював нинішній тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, в півфіналі Кубка кубків 1989 года / 90. Обидві зустрічі бельгійці виграли з мінімальним рахунком. Правда, в вирішальному матчі бельгійський клуб поступився італійській "Сампдорії" - 0: 2.

Напередодні нинішнього протистояння Луческу зазначив: "" У складі «Андерлехта» багато іноземців. Хороші результати, як в Лізі Європи, чергуються з не дуже хорошими. Немає стабільності, як це було раніше, коли «Андерлехт» постійно ставав чемпіоном Бельгії. В цілому це добре організована команда, в складі якої силові гравці. Є й технічні, дуже швидкі футболісти в лінії атаки. У той же час вони проповідують той же стиль гри, що і багато команд в чемпіонаті Бельгії, протягом усього поєдинку підтримують дуже високий темп. Команда, яку непросто взяти. Вони б'ються за кожен м'яч на футбольному полі, грають в активному пресингу, швидко повертаються в оборону після зриву атаки, але в той же час допускають технічні помилки. Нас чекає складний матч. «Андерлехт» не дуже добре зіграв в останньому турі з «Мускрон», як і ми, до речі, з «Ворсклою». Але ми перемогли, а вони програли 1: 2. Сподіваюся, що у нас настрій краще, ніж у суперника ".

На котируваннях букмекерських контор явним фаворитом гри вважається "Шахтар", на перемогу якого ставки приймаються з коефіцієнтом 1,63 до 1. У той же час, на нічию можна поставити з розрахунку 3,87 до 1, а на перемогу "Андерлехта" - 5 , 35 до 1.

Фаворитом в загальному двоматчевому протистоянні - на вихід до наступного кола - ". Шахтар На донеччан ставки приймаються з розрахунку 1,49 до 1, у той час як на" також є Андерлехт "- 2,45 до 1.

Матч "Шахтар" - "Андерлехт" почнеться на "Львів-Арені" о 20.00.

ТВ-трансляцію гри проведе канал "Україна".
avatar
close