...
16:37
Схованки 7, 8, 9 серія дивитись онлайн всі серії підряд (серіал ICTV 2019) ютуб, актори та ролі Прятки

Схованки дивитись онлайн всі серії підряд (серіал ICTV 2019) ютуб, актори та ролі Юлія Абдель-Фаттах, Петро Риков, Олександр Кобзар, В'ячеслав Довженко Прятки смотреть онлайн

Опис фільму, серіала, зміст серій, т/с Схованки 1 сезон 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 серія дивитись онлайн продовження Двері і вікна були в цей момент закриті і не потрібно було довго шукати доньку там, де кожна клітина квартири була знайома. У підсумку гра закінчувалася швидко і всі були щасливі. Як раптом в цей раз все помінялося. Почалося з того, що тато, відкривши очі, не побачив своєї дочки там, де очікував її знайти.
Йому було нескладно швидко обійти всі куточки квартири і переконатися зайвий раз в тому, що дитину там немає. Її не було на кухні, в спальні і в коридорі. Всі знайомі місця типу шафи та ванної кімнати теж говорили про її відсутності. Це свідчило про її відсутності в квартирі, де герой знав все, як свої п'ять пальців. Ось тут-то він і почав бити на сполох, яка говорила про те, що дитину в квартирі немає. Куди могла пропасти дівчинка з квартири, яка була замкнена, важко уявити. Герой тут же звернувся в поліцію для того щоб з'ясувати всі нюанси даної історії. Йому важко уявити, як таке взагалі могло статися.
Та й в поліції до цієї заяви поставилися насторожено, поки в мережі не з'явилося відео з його дочкою, де та мовчки тримає табличку з незрозумілою комбінацією цифр.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 1101 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close