...
14:20
За Вітриною 9 серія 10 серія дивитись онлайн всі серії підряд (серіал 2019) За витриной смотреть онлайн Актори та Ролі

За Вітриною 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія 9 серія 10 серія дивитись онлайн всі серії підряд (серіал 2019) СТБ За витриной смотреть онлайн Актори та Ролі Сергій Басок, Єлизавета Фалей, Ксенія Мішина

Опис фільму, серіалу За Вітриною дивитись онлайн 1 сезон 2019 безкоштовно Андрій Вєтров великий бізнесмен, власник престижних столичних бутиків і магазинів в межах всієї Росії, бездушний цинік і черствий кар'єрист. Він звик добиватися свого будь-якими шляхами і робить це максимально професійно. Чоловік користується великою популярністю серед жіночої половини населення, які бачать в ньому не тільки багатої людини, але і не пересічного красеня.

Однак чоловік повністю захоплений дівчиною на ім'я Галя, яка відрізняється особливою завзятістю і так намагається досягти своїх цілей. Вона мріє назавжди вибитися з бідності і допомогти своїм родичам. Галина, з двома молодшими братами на руках, залишилася на самоті, після того, як загинули їхні батьки. Після того, що сталося, сирота не опустила руки, а стала домагатися коханого чоловіка і професійних висот. У героїні добра душа, яка не зломила навіть після подій, що відбулися. Незважаючи на життєві труднощі, вона вирішується на переїзд до столиці разом з братишками. Після знайомства з Андрієм, Галя закохалася в багатого красеня, але вона розуміє, що розтопити його холодне серце буде дуже непросто.

Категория: Новые украинские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 8751 | Добавил: Admin | Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close