...
13:56
Зірка «Не родись красивой» Неллі Уварова в новому образі з'явиться в ситкомі ТНТ

На початку лютого на каналі ТНТ стартує новий ситком «Адаптація». І одним із сюрпризів для телеглядачів буде поява в одній з головних ролей зірки серіалу «Не родись вродливою» Неллі Уварової. Причому актриса постане в абсолютно новому образі. Неллі в «Адаптації» - це зовсім не та поганенька, закохана в свого боса, з популярного багатосерійного телефільму 2005 року.

Уварова в прем'єрному проекті ТНТ перевтілилася в повну протилежність Каті Пушкарьової - вона стала справжньою жінкою-вамп. Коротка стрижка, яскраво нафарбовані губи, впевнена і амбітна - такий побачать глядачі Неллі в ситкомі «Адаптація». Судячи з коментарів у соцмережах, новий яскравий образ Неллі дуже сподобався її численним шанувальникам.

До речі, на початку листопада 2016 року Уварова стала мамою вдруге. У родині Неллі і її чоловіка Олександра Гришина народився син. Для пари це друга дитина: Неллі і Олександр виховують доньку Ію, якій зараз п'ять років. На початку 2016- го Уварова прийшла на відкриття театрального сезону в Російському академічному Молодіжному театрі, де служить. Неллі, яка перебувала на великому терміні вагітності, зустрілася з колегами, але в постановках, які були заплановані на осінь, її прізвища вже не значилося. Історія кохання Неллі Уварової і Олександра Гришина: «Одного разу нам не захотілося розлучатися»

Нагадаємо, ситком «Адаптація» - це смішний, іронічний і гострий погляд на самих себе очима американця, де наша щирість і щедрість сусідять з крадіжкою і корупцією, тотальна байдужість зі здатністю гуртуватися навколо спільної біди, а відомі всім слабкості з неймовірною силою волі, стійкістю і характером. Серіал розповідає про пригоди американського шпигуна, засланого в «Газпром» з особливим завданням. Колегами Неллі Уварової по знімальному майданчику «Адаптації» стали Євгенія Брік, Леонід Бичевин, Олексій Базанов, Андрій Бурковський та ін. Прем'єра відбудеться 6 лютого, в понеділок, о 20:00. Ситком йтиме з понеділка по п'ятницю.

Категория: Новые российские сериалы 2018, 2019 | Просмотров: 864 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close