...
11:47
Зоряні війни 8 частина дивитись онлайн (фільм 2016) Бунтар Один Зоряні Війни Історія українською,

Зоряні війни 8 частина дивитись онлайн (фільм 2016) Бунтар Один Зоряні Війни Історія українською, український переклад, на українській мові в кращій якості HD Ліцензія!

Зараз доступний тільки російський переклад:

Категория: Зарубежные фильмы 2018 | Просмотров: 2014 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Admin • 11:56, 16.12.2016
Фильм Изгой-один: Звёздные войны. Истории смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве HD Лицензия

На протязі не одного дня людство веде боротьбу з підступною Імперією, яка намагається захопити собі в руки владу по всій галактиці. За цей час з'являлося багато відважних героїв, які намагалися битися з лиходіями, але не завжди битва завершилась перемогою.

Поступово все, хто не бажає підкорятися безжальним ворогам, прийняли рішення об'єднати зусилля і створити свою організацію повстанців, які будуть робити все можливе, щоб не дозволити Імперії здійснити свій підступний план.

Однак останнім часом у ворогів за допомогою новітніх можливостей з'явилося високотехнологічну зброю, яке може знищити будь-яку планету за лічені секунди. Тепер завойовники досить швидко підкорюють собі народи, адже тих, хто не визнає їх влади, очікує єдиний шлях - смерть. Армія опору не збирається підкорятися недругам і приймає рішення знайти спосіб, щоб позбутися від летального зброї.

Одна з груп повстанців під керівництвом відважної дівчини погоджується ризикнути своїми життями і відправитися в небезпечну місію. Ці люди прекрасно розуміють, що в разі провалу їх чекає загибель, але заради порятунку людства і інших планет від рабства вони готові піти на ризик.
avatar
close