16:25
Дом 2 lite 5320 выпуск смотреть онлайн 03 12 2018 дневной / утренний эфир Декабря / день

Дом 2 lite 5320 выпуск смотреть онлайн 03 12 18 дневной / утренний эфир / день Декабря

Описание серии:

Настя Ендальцева вирішила розлучитися з Данилом Сахнова після його повернення з відпустки. Даня не привіз Насті жодного подарунка, а коли хлопець сказав, що нічого не привіз Насті, «її щось відвернуло від хлопця, перегоріло, не було бажання з ним розмовляти». Оля Сударкін помітила флірт Юлі Романової з данин, він говорив Юлі, що в тій є те, чого немає в Насті. Юля зізналася Оле і Ірі, що Даня їй симпатичний, але її бентежить його м'якотілість, вона відчуває себе сильнішою за нього. Сахнов сказав про Юлю, що та справжня, жіночна, від неї виходить тепло, а в Насті він хотів знайти все це, чекав, але не дочекався. Рома припустив, що Юля робить Саймону на зло. Юля втомилася бігати за людиною, яка її відкидають, нічого хорошого у них з Семом не вийде, а Даня подобався їй ще давно, а він був з Горлівської. На тітці Ендальцева заявив Ксенії Бородіної, що не вважає себе меркантильної, вона говорила про знаках уваги, нехай маленьких, але приємних, вона вважає, що чоловік повинен витрачати гроші на жінку. Ксюша вважає, що можна було тонко, по-жіночому натякнути, але не в нахабну говорити, що Даня їй повинен, тут не ринок, на проекті будують любов, можна покатати на повітряній кулі. Настя не вважає поганим те, що вона попросила чоботи. Сахнов приїхав вночі, вони поговорили з Настею, він вирішив не переносити речі вночі. Бородіна запитала, навіщо Даня ночував з Настею, якщо у нього симпатія до Юлі, взаємна. Данило відповів, що Юля до нього добре ставиться, від Насті він цього не відчував.
   Діма Дмитренко насварив Олю за те, що та вийшла з-за балдахіна в трусах. Діма зажадав, щоб Оля одягла халат, так як вони під камерами. Тетяна Володимирівна сказала, що Діма прав, вона теж лає Олену через це, нічого не сталося. Оля поскаржилася мамі, що Діма схопив її за обличчя і відштовхнув. На тітці Оля зізналася, що дуже скута, не може відкритися, не відчуває підтримки, серед них четверо вона постійно відчуває себе винуватою. Тетяна Володимирівна сказала, що вони скоро з Оленою підуть в декрет, вона зможе брати до себе Василину навіть з ночівлею, нехай Оля з Дімою відпочинуть, виїдуть за периметр, виспятся. Ксенія запитала Діму, що може Оля живе не тим життям, яким воно хоче. Оля заявила, що закохалася в Діму, вони самі все досягнуто, вона вже забула про красиве життя і живе реальним життям, вони багато в чому собі відмовляють. Дмитренко привів в приклад свого забезпеченого знайомого, який теж зачіпав себе, коли народилася дитина, зараз у нього і заміський будинок і квартири, і бізнес. Ксенія пояснила Дімі, що у цього чоловіка є всі, так як він багато працює, «хто працює, той їсть». Оля хоче, щоб Діма запросив її в кіно. Діма не згоден виїжджати вночі, він потім буде розбитим після безсонної ночі. Оля заявила, що Діма, як добувач, повинен утримувати сім'ю, вона нічого не бачить від Діми, він збирає для себе, вона ж сама себе одягає, купує косметику, купує речі дитині, а Діма або збирає, або мамі щось відправляє, на дружину і дитину він не витрачає. Дмитренко запропонував Оле зателефонувати його мамі і запитати, відправляє він їй хоч щось. Оля хоче, щоб чоловік їй давав грошей на косметику, Йося купив Саші духи, він радує свою дівчину, а Діма її не радує. Оля заявила, що містить себе і дитину, вона хоче уваги від чоловіка. Дмитренко хоче, щоб Оля сказала, скільки їй потрібно в місяць грошей. Діма так засмутився через претензії дружини з приводу грошей, що вирішив переїхати в чоловічу спальню. Ропа продемонструвала валянки, які вона купина собі сама.
   На кухні учасники під керівництвом Роми ліпили равіолі та поговорили про Яббарова. Рома запитав, чи буде він агітувати за Олену, щоб та виграла квартиру для дитини. Ілля збирається заробляти на квартиру, а Рита згодна з тим, що Іллі потрібно підтримати Олену, вони не конкуренти, у них буде спільна дитина. Яббаров погодився проголосувати за Олену, але агітувати за неї не буде, він думає, що Олена його не любила ніколи. Рита взагалі вважає, що Олена могла б виїхати до Владивостока, у неї там є квартира. Захар заявив Яббарову, що його дівчина не повинна вирішувати, де буде жити його дитина. Ілля відповів, що виховують дитину мати і батько, але Олена постійно кричить, що хоче бути матір'ю одиначкою, він буде допомагати дитині.
   Льоша Безус попросив Милену приготувати йому поїсти. Мілена не знає, що готувати Льоші. Безус чекав, поки Мілена сама що-небудь йому запропонує, не дочекався і попросив Сашу Чорно приготувати йому піцу. Мілена і Льоша посварилися.

Головне за день:

  • Настя Ендальцева вирішила розлучитися з данин після його повернення з відпустки.
  • Даня не виправдав очікувань Насті, не привіз їй подарунків.
  • Юлі Романової подобається Даня.
  • Діма і Оля посварилися через гроші.
  • Рапа сама утримує себе і дитину, Діма не дає їй грошей.
  • Рома умовив Яббарова проголосувати за Олену в конкурсі.
  • Мілена відмовилася готувати Безуса, вони посварилися.

Просмотров: 699 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close