21:06
Дом 2 Город любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Дом 2 Город любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Оля Рапунцель підійшла до мами, визнала, що була неправа, ляпнула, не подумавши, вона тільки припустила, що мама гуляла, не хотіла образити маму. Учасники здивовані тому, що Оля не хоче вибачатися. Купин сказав, що Рапа маніпулює відходом з проекту, щоб мама сама підійшла і зупинила її, так як мама розуміє, що Оле з Дімою нікуди йти. Тетяна Володимирівна запитала Олю, що вона робить не так, вона все кинула заради дочок. Оля заплакала і попросила вибачення. Тетяна Володимирівна плакала і питала, за що вона заслужила таке ставлення. Яббаров вважає, що якась мама не була, діти не мають права її засуджувати. Тетяна Володимирівна думала, що Олю зупинить Діма, але вони зібрали речі, знову наговорили зайвого, куди вони тепер підуть. На лобному місці Ольга Бузова запитала Олю з Дімою щодо їх звільнення з проекту. Ропа пояснила Бузової, що помирилася з мамою, попросила вибачення на колінах, їй соромно, вона готова провалитися крізь землю, вона буде берегти маму і цінувати. Оля сказала, що не знає, що на неї найшло, мама це святе, вона визнає, що винна. Ропа вибачилася за свою потворну поведінку по відношенню до провідних, вона розуміє, що переходить рамки. Бузова сказала Дімі, що вчора Оля наговорила зайвого, прийшла в будинок, накрутила Діму, а він, замість того, щоб заспокоїти своїх жінок, почав ображати всіх навколо, говорив, що на проекті є касти недоторканних, а вони з Олею в нижчої касти. Бузова заявила, що каста недоторканних - це як раз Оля з Дімою, вони приходять на лобне, йдуть, збирають валізи. Діма вважає, що є панібратство. Йосип думає, що Оля незадоволена своїм життям, інакше вона б раділа дитинці, мамі, яка знаходиться поруч, чоловікові коханому, але Оле все це неприємно, це не її, її не радує навіть дитина. Ропа почала кричати, що це хибна думка, вона любить свою дочку. Йося продовжив, що Оля перед мамою вибачилася від безвиході, вона зрозуміла, що ніхто її не зупиняє. Яббаров сказав, що крім дитини, нічого позитивного в цій сім'ї немає, Оле з Дімою пора дорослішати, навчитися по-людськи спілкуватися з провідними і учасниками. Кадоні сказав Оле, що та потрапляє під відомий в Інтернеті мем «яжемать», а завдяки Дімі з'явиться скоро новий «яжотец», але чоловіка красить не тільки поява дитини. Бузова запитала Діму, що він тут робить, якщо сумки зібрав. Ропа відповіла, що вона винна, сумки зібрали на емоціях.
   Лобове місце провели Кадоні і Бузова. На цьому тижні були номіновані на догляд Юля Романова і Арман. Ксенія Прігоровський покинула проект вчора, так як Ромашов, за словами Влада «наказав їй піти геть». Арман повідомив, що якщо залишиться на проекті, то Настя Ендальцева буде з ним, з данин вона на тиждень, Настя взяла його букет троянд. Ендальцева пояснила, що квіти взяла через повагу, букет залишила в жіночій спальні, Арман її розчарував тоді, коли переключився на Горлівську. Юля Романова будує відносини з Саймоном. Чорну мітку витягла Наталія Ігрунова. Наташа розповіла, що у них з Пашею все добре, у них вже немає сварок і скандалів, вони помирилися з мамами, якщо вона піде, то Паша піде з нею. Учасники проголосували. Проект покинув Арман.
   З усіх нових учасників, які прийшли на проект в понеділок на галявині залишився тільки один Віталій Воронко. Воронко музикант, баяніст, він прийшов на проект до Іри Пінчук. Іра не будуватиме відносини з Віталієм, у неї не лежить до нього душа. Віталію дуже подобається Пінчук, він в неї закоханий і відступати не збирається. Захар сказав, що Віталій крутий хлопець, дуже добрий, він хотів би, щоб Іра була з Віталіком. Рома Капаклія агітував за Віталіка, він хотів би, щоб його залишили. Учасники одноголосно залишили Воронко на проекті. Кадоні запитав думку Сороки. Артем Сорока запропонував Віталіку вирішити самому, залишатися чи ні йому на проекті. Бузова сказала Віталію, що він не тільки хороший музикант, але і хороша людина, раз весь колектив за нього.

Головне за день:

  • Рапа вибачилася перед мамою на лобному.
  • Оля з Дімою передумали залишати проект.
  • На голосуванні з проекту пішов Арман.
  • За власним бажанням з проекту пішла Ксенія Прігоровський.

Просмотров: 578 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close