Дом 2 После заката 24 11 2018  эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Оля Рапунцель після лобного місця сказала Дімі, що їм потрібно зібрати ліжко для Василини, а інші речі вони розберуть завтра. Оля ще раз повторила, що вона у всьому винна, що не зупинила вчора Діму, вже пора комусь бути розумнішими в їхній родині. Яббаров вважає, що Оле з Дімою дозволено занадто багато, ні до кого з учасників ведучі не відносяться так лайтово, зараз вони зрозуміли, що їх ніхто не зупиняє і самі дали задню, вони прикриваються дитиною, у них немає ні друзів, ні подруг. Безус сказав, що Діма не може нести відповідальність за сім'ю. Тетяна Володимирівна сказала старшої дочки і зятя, що вони виглядають, як ненормальні. Оля попросила не ображати. Мама запропонувала Оле з Ді ... Читать дальше »

Просмотров: 590 | Добавил: Admin | Дата: 17.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Оля Рапунцель підійшла до мами, визнала, що була неправа, ляпнула, не подумавши, вона тільки припустила, що мама гуляла, не хотіла образити маму. Учасники здивовані тому, що Оля не хоче вибачатися. Купин сказав, що Рапа маніпулює відходом з проекту, щоб мама сама підійшла і зупинила її, так як мама розуміє, що Оле з Дімою нікуди йти. Тетяна Володимирівна запитала Олю, що вона робить не так, вона все кинула заради дочок. Оля заплакала і попросила вибачення. Тетяна Володимирівна плакала і питала, за що вона заслужила таке ставлення. Яббаров вважає, що якась мама не була, діти не мають права її засуджувати. Тетяна Володимирівна думала, що Олю зупинить Діма, але вон ... Читать дальше »

Просмотров: 573 | Добавил: Admin | Дата: 17.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Артем Сорока провів на березі океану конкурс «Фартові», учасники боролися за парубочий і дівич-вечір. Перемогли хлопці і отримали парубочий вечір.
   Дмитро Меленевский не витримує словесних провокацій Оксана і другий день застосовує до дівчини силу, сьогодні Діма намагався заткнути рот Оксани тапочком, при цьому мало не зламав їй руку і схопив за щелепу. Ряска заявила, що не образила Діму ніяк, вона сказала тільки, що він не має права піднімати руку на жінку і за законами Сейшел вже поїхав би в поліцію, він за тапки в роті своє отримає, потрібно вміти розмовляти. Майя нагадала Оксані, що та вже півтора тижні ображає Діму, провокує його, а це наслідки. Оксана по ... Читать дальше »

Просмотров: 547 | Добавил: Admin | Дата: 17.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 24 11 2018 дневной / утренний эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

   Тетяна Володимирівна засмучена через звинувачення старшої дочки в тому, що вона погана мама і не дала Оле в дитинстві материнської уваги та любові. Діма підтримує дружину, він, як і Оля, вважає, що все на проекті їх ображають і ні в що не ставлять. Оля напередодні говорила, що хоче піти з проекту, Діма з цим згоден. Олена вважає, що за периметром Оля з Дімою зжеруть один одного за рік і це максимум, ні в сестри, ні у її чоловіка немає мізків, шкода тільки Василину. На тітці Рапа заявила Ользі Орлової, що вона всю ніч проплакала, її вчора не так зрозуміли, вона не говорила, що мама гуляща. Тетяна Володимирівна сиділа поруч з Олею, і та сказала саме так, Оля невдячна і не знає, що це ... Читать дальше »

Просмотров: 529 | Добавил: Admin | Дата: 17.11.2018 | Комментарии (0)

close