Бородина против Бузовой 26 11 2018 смотреть онлайн 5313 день, эфир

Короткий зміст:

   Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Заміж за іноземця» провів Влад Кадоні. Кадоні запропонував з'ясувати «чому все частіше дівчата і жінки шукають закордонних принців, завжди є життя з такими принцами перетворюється в казку, як подолати різницю менталітету, традицій і законів чужої країни». Кожна третя дівчина в Росії мріє про іноземців, багато дівчат хочуть переїхати в іншу країну, поліпшити рівень життя, їм подобається відкритість і зовнішній вигляд чоловіків іноземців, деякі женуться за екзотикою, але не завжди в чужій країні їх не дасть можливість забезпечити життя, для деяких жінок такий переїзд і життя з іноземцем стає трилером. Перші герої шоу Наталія з російської глибинки і американець Джеймс Алтенгартен. Пара познайом ... Читать дальше »

Просмотров: 552 | Добавил: Admin | Дата: 19.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 26 11 2018 эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Артем Сорока з Оленою і Діма Чеботов з Розою Сардаровой повернулися з готелю без камер. Сорока розповів, що по дорозі в готель Олена почала йому виносити мізки, він пішов в кімнату до Діми і Розі, ліг на ліжко з Дімою, прийшла Роза, лягла між ними і повідомила, що на ній один сарафанчик, про решту історія замовчує. Лена поскаржилася Оксані, що Артем по дорозі вдарив її, матами її обкладав, говорив, що краще б він поїхав з Сударкін, в готелі він пив, танцював, а коли Діма з Розою стали цілуватися, Артем схопив її за шию і став насильно цілувати, відніс на руках в кімнату, душив. Баранова розплакалася. Оксана порадила Олені попросити провідних відправити її в Москву після зйомок кліпу. Юнна Волкова засмутилася після того, як дізнал ... Читать дальше »

Просмотров: 485 | Добавил: Admin | Дата: 19.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 26 11 2018 дневной / утренний эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Настя Ендальцева приревнувала Данила Сахнова до Іри Горлівської, з якої той спілкувався вчора ввечері. Настя обурена, так як Іра колишня дівчина Дані. Сахнов нагадав Насті про те, що та прийняла квіти від Армана, хоча він просив її цього не робити. Хлопці посварилися. Іра Горлівська спробувала подарувати Дані подарунок в коробці, вона дізналася, що Даня мерзне і купила йому теплі шкарпетки. Горлівська розповіла дівчаткам, що вони добре спілкуються з данин, вона по-дружньому і тепло до нього ставиться і не хоче, щоб він будував відносини з Настею, Настя не підходить Дані. Сахнов подякував Іру за увагу, але подарунок не прийняв. Мілена заявила Дані, що він занадто добрий, йому потрібна іншого типажу дівчина, або потрібно поставити Настю ... Читать дальше »

Просмотров: 542 | Добавил: Admin | Дата: 19.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 25 11 2018  эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 На лобному місці на острові любові стався скандал, його влаштувала Роза Райсон після того, як Аліа попросила Черкасова відправити його в готель без камер. Роза накричала на Аліану і образила її, Аліа хотіла розібратися з Розою за допомогою сили, учасники запобігли бійці. Після лобового Аліа ридала, її заспокоювала Оля Сударкін. Устиненко хоче додому, вона засмучена тим, що сталося, їй соромно через те, що вона накинулася на Розу, але та ображала її останніми словами. Майя запитала Шабарин, як він думає, чи є у Аліа почуття до нього. Андрій думає, що Аліане просто не вистачає уваги. Устиненко пояснила дівчаткам, що вона не робот, жива людина. Лена, Оля заспокоювали Аліану. Пізніше прийшов Андрій Черкасов. Аліа пояснила, що її все обтяжує і тягне вниз, вона сподівалася на відносини з Андрієм, але не може переступити чер ... Читать дальше »

Просмотров: 503 | Добавил: Admin | Дата: 19.11.2018 | Комментарии (0)

close