Дом 2 После заката 30 11 2018  эфир 5317 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

Андрій Шабарин вирішив пожити окремо від Рози Райсон деякий час, попросив дівчину з'їхати і подякував за розуміння. Андрій запропонував пожити на старій віллі Валері Блюменкранцу, якому теж потрібно розібратися в своїх симпатіях. Андрій і Валера вирішили влаштувати холостяцьку вечірку. Аліа запропонувала приготувати що-небудь смачненьке. Розі Райсон не сподобалися плани хлопців, вона влаштувала розбірки з Шабарин. Андрій нагадав, що Роза пішла від нього сама. Роза відповіла, що не розлучалася, вона говорила, що потрібно взяти паузу, їй просто не подобається ставлення Андрія до неї. Райсон плакала, їй неприємно, що Шабарин збирається тусити на віллі і позиціонує себе самотнім. Пізно ввечері Роза не хотіла залишати віллу, перед вечіркою Шабарин з Валерою виставили Райсон з валізою за двері. На веч ... Читать дальше »

Просмотров: 638 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 30 11 2018 эфир 5317 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

Риті Ларченко нудно і сумно, вона вранці сказала Іллі і Насті Ендальцевой, що не може більше так. Настя Ендальцева вважає, що у Рити осіння депресія, у Рити є поруч мужик, вона тримає в руках ведмедика, якого їй тільки що подарував Ілля, він все робить для Рити. Яббаров заявив, що його це вже початок чіпляти, Рита сама нічого не робить, не хоче робити і не вміє, якщо Рита хоче працювати, хай працює, він її у всьому підтримає. Рита запитала Іллю, як їм стати бізнесменами. Яббаров нагадав, що Рита недавно тільки з ліжка встала, який з неї бізнесмен, Рита тільки недавно була співачкою і художницею. На лобному місці Бузова повідомила учасникам, що Рита мріє про красиве життя, але робити щось для цього їй лінь. Ларченко вважає, що немає нічого поганого, щоб мріяти, на проекті у неї обмежені можливості, вона пла ... Читать дальше »

Просмотров: 580 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Бородина против Бузовой 30 11 2018 смотреть онлайн 5317 выпуск, день, эфир

Короткий зміст:

Ксенія Бородіна провела шоу «Бородіна проти Бузової». Тема шоу «Моя свекруха монстр». Бородіна повідомила, що сьогодні в студії вони розкажуть ексклюзивну історію з села Волоснікова. Телеведуча Олександра Кошкіна вважає, що головною причиною ненависті свекрухи до невістки є те, що свекрухи ростили сина, а тут з'явилася дівчина і зазіхнула на святе, вона сама була в цивільному шлюбі з євреєм, мама зіграла свою роль в їх розставання. Психолог Світлана Прель вважає, що домовитися можна тільки в тому случає, якщо дві людини хочуть цієї домовленості. Психолог Дмитро Сорока вважає, що чоловік, який вирішує жити на території мами зі своєю сім'єю надходить неправильно. Перша героїня шоу невістка Ольга Бєлобородова. Ольга звинувачує свою свекруху Фаїну Іванівну в тому, що та покриває свого сина, а Фаїна Іванівна ... Читать дальше »

Просмотров: 533 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 30 11 2018 эфир 5317 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Дмитро Чеботов вирішив налагодити спілкування з Розою Сардаровой і запросив її на побачення. Роза хвора і їй не дуже сподобалося те, що Діма витягнув її на сонці і пропонує кататися на серфінгу в холодній воді. Роза заявила, що не дає другого шансу, якщо людина один раз від неї відмовився, потягнув її мити судно, коли у неї була висока температура, що вночі вона «мало не здохла». Сардарова нагадала, що у Діми є Ряска, а вона буде з ним тільки спілкуватися і нічого особистого. Чеботов не сильно засмутився і запропонував Лері будувати з ним стосунки.
   На острів приїхали Валера Блюменкранц з новенькою Христиною Баронової і Віталій Воронко. Валера проводив час в басейні з юнной і спілкувався з Аліаной. Аліа вважає, що Валера не буде Господь із Христиною, вона така ж за характером, я ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 30 11 2018 дневной / утренний эфир 5317 день смотреть онлайн

Опис серії:

Діма Дмитренко вирішив з ранку порадувати свою дружину, подарував Олі букет троянд. Діма розповів Льоші і Майї, що вони хотіли б другу дитину, але поки у них не буде квартири і фундаменту їм не варто народжувати другу, підняти на ноги двох дітей складніше, ніж одного. Майя погодилася з думкою Діми.
   Рита Ларченко в поганому настрої. Настя Ендальцева вважає, що у Рити осіння депресія, у Рити є поруч мужик, вона тримає в руках ведмедика, якого їй тільки що подарував Ілля, він все робить для Рити. Яббаров заявив, що його це вже початок чіпляти, Рита сама нічого не робить, не хоче робити і не вміє, якщо Рита хоче працювати, хай працює, він її підтримає, дівчині потрібно прогнати лінь і депресію з голови. Настя порадила Риті підтримувати Іллю в конкурсі, мислити позитивно, а не виносити ... Читать дальше »

Просмотров: 547 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

close