Дом 2 После заката 29 11 2018  эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Сорока після лобного пояснив Розі, що Андрій реально хотів побути добу один, Роза могла б дати Андрію відпочити. Райсон готова ніч провести окремо від Шабарин. Роза запитала, що Андрій говорив про «диво». Сорока не став розповідати подробиці, все було в гумористичному контексті, Розу не зачепило те, що Андрій говорив про своїх дівчаток, Розу і Аліану, не зачепила пісня, а згадка про порівняння чомусь зачепило. У Аліа немає негативу ні до Андрія, ні до Рози, вона хотіла б, щоб Андрій знайшов себе, так як після відносин з нею він загубився, а про те, що вона краще в «чаклунстві», ніж Роза, Андрій говорив і їй теж . Аліа вважає відносини Андрія і Рози хворими.
   Оля Сударкін повернулася на поляну і порадилася з Ромою, чи варто їй поговорити з Наташею Ігрунова. Капа ... Читать дальше »

Просмотров: 538 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Валера Блюменкранц вранці запропонував Льоші Купину подумати над його майбутнім життям з Майєю Донцової, виходить, що Льоша не може бути впевнений у Майї, яка продовжує підносити свого майбутнього чоловіка неприємні сюрпризи і випробування. Валера вважає, що Майя не зміниться і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем. Купин впевнений, що Майя не зрадить його і не змінить, але, швидше за все, конфліктувати з людьми вона буде, але він спробує ще раз з нею поговорити.
   На лобному місці Ольга Бузова повідомила учасникам, що вийшов її кліп з Вітею АК, в якому знялися багато учасників, біля Будинку 2 з'явився новий гімн. Провідна запропонувала всім подивитися кліп.
   На галявину з Сейшел повернулися Оксана Ряска, Оля Сударкін і Майя Донцова. ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Бородина против Бузовой 29 11 2018 смотреть онлайн 5316 день, эфир

Короткий зміст:

Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Розбір тижня» провели Бородіна і Кадоні. Ксенія повідомила, що сьогодні на шоу обговорять півфіналістів конкурсу «Людина року». З її команди до півфіналу дійшли Алена, Купин і Литвинов. З команди Бузової до підлозі фіналу дійшли Рома, Іра Пінчук і Яббаров. Перший герой обговорення Рома Капаклія і Марина Афрікантова. Рома не вважає себе найбільш гідним звання ЧГ, він сказав, що всі півфіналісти гідні. Марина чотири конкурсу була в фіналі, вона вважає себе гідною дійти до фіналу, з неї в якійсь мірі можна брати приклад, але за статистикою перемагали в конкурсі учасники з дітьми. Кадоні заявив, що Марину сильно топить її мама, а Рома змусив її відмовитися від весільного торжества. Капаклія відповів, що це було бажання Марини. Ксенія вважає, щ ... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 Андрій Черкасов влаштував хлопцям острова парубочий в піратському стилі. Сорока, Шабарин, обидва Діми, Денис і Черкасов відвідали кафе, головним піратом провідний призначив Андрія Шабарин. Черкасов зачитав слова піратської клятви, Шабарин повторив. Андрій поклявся не боятися намотов на красунь, не пропускати жодної спідниці, жити одному і запрошувати на своє ложе ту, яка більше до душі і все інше в тому ж стилі. Черкасов запитав Діму Мєлєневського, чому Діма в машині постійно говорив про Ряску. Діма вважає Настю тухлої, але збирається з'ясувати з Настею все моменти і хоче розставити крапки над «і». Діма пояснив, що у нього не було часу на Настю, він воював з Оксаною, зараз він догляне за Настею, якщо та далі буде холодною, тоді він вирішить. Ведучий порадив Дімі не витрачати час на Морозову, ... Читать дальше »

Просмотров: 525 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 29 11 2018 дневной / утренний эфир 5316 день смотреть онлайн

Опис серії:

Валера Блюменкранц сказав Льоші Купину, що у того скоро весілля, а Майя все більше підносить Льоші сюрпризів і це не пройде, буде тривати в їх майбутнього спільного життя. Валера вважає, що це страшно і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем, Майя не дурна, вона все розуміє, Льоша з Майєю не прожити разом навіть місяці без проекту, тому Купина попереду чекають ще сюрпризи, випробування, глузування. На кухні Льоша пояснив Ромі, що їх з Майєю чекає серйозна розмова, розмова буде спрямований на конкретну ситуацію і на майбутнє, йому не подобається поведінка Майї і він вже не знає, що йому потрібно зробити, щоб Майя його зрозуміла. На тітці Купин зізнався Орлової, що йому не сподобалося висловлювання Майї, вона в багнети сприйняла заселення ... Читать дальше »

Просмотров: 572 | Добавил: Admin | Дата: 22.11.2018 | Комментарии (0)

close