Дом 2 После заката 28 11 2018  эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Льоша Безус не вірить в любов Мілени до нього, вона плаче, каже, що любить і через хвилину чадіють з учасниками. Льоша порадив Милене не йти з проекту, у неї немає за периметром квартири і машини, як у Горлівській. Мілена працювала раніше в ресторані і отримувала хороші чайові, вона повернеться до своєї колишньої роботи, їй не потрібен проект, потрібен тільки Льоша.
   Оксана сказала Майї, що жила в будинку Олі з Дімою майже місяць, вона не готувала на кухні, йшла в загальний будинок, єдине, що потрібно дотримуватися тиші після 9 вечора. Кімната Майї і Льоші якраз розташована над кімнатою Олі, Діми і Василини, тому шуміти не можна. Донцова відповіла, що вона не тупа ідіотка, розуміє, що там дитина. Оксана вважає, що Майя зможе домовитися з Олею, а Льоша завівся через те, що йому не сподобалася подача Ма ... Читать дальше »

Просмотров: 594 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Олексій Купин поговорив з Дімою Дмитренко, попросив його вплинути на провідних, щоб ті повернули Олену і Тетяну Володимирівну в ВІП будинок. Льоша пояснив, що планував жити з Майєю, яка завтра повернеться, у другій кімнаті в спільному домі, але вона зараз зайнята Альоною і мамою, отримує, що їм з Майєю доведеться заселитися в будинок до Олі і Дмитра. Дмитренко не вважає за потрібне спілкуватися з провідними, він як завжди сказав, що це життя і їм пора виходити з тепличних умов. Юля Ефременкова пояснила сім'ї Дмитренко, що провідні пішли на вимушені заходи і відселили Олену з мамою, щоб не було сварок, і щоб не нервували Оля і Олена, щоб в будинку не було атмосфери, в якій все на ножах. Ропа плакала і сказала, що мама все одно вранці приходила і допомагала. Діма з Олею переживають через те, що з ними будуть жит ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Бородина против Бузовой 28 11 2018 смотреть онлайн 5315 день, эфир

Короткий зміст:

   Шоу «Бородіна проти Бузової» - «Номінанти на догляд» провели обидві провідні Ксенія і Ольга. Бородіна вирішила сьогодні номінувати тих учасників, хто знаходиться в жорсткому протистоянні з колективом. Бузова оголосила війну одинакам, які не будують відносини і прийшли на проект заради хайпа і передплатників. Перші номінанти Ксенії Ольга Рапунцель і Діма Дмитренко. Показали сюжет про конфлікт Олі і Дмитра з мамою. Дмитренко пояснив, що вони залагоджують конфлікти, він добре ставиться до тещі, це провідні все загострюють. Бородіна нагадала Дімі, що з тих пір, як він виганяв тещу зі знімною квартири, коли Оля була ще в декреті, нічого не змінилося, Діма і Тетяна Володимирівна один одного не поважають і не люблять. Провідні згадали, як Оля прагнула до ... Читать дальше »

Просмотров: 800 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

  Андрій Шабарин намагався будувати відносини з Аліаной, розуміючи, що Аліа ідеальний варіант для створення сім'ї, але почуття у нього до Рози, а серцю не накажеш. На тітці Шабарин розповів Черкасову, що представляє Аліану журавлем в небі, а Розу синицею, він розуміє, що багато чоловіків хотіли б опинитися поруч з Аліаной, але він керується почуттями, а почуття у нього до Рози, до Аліане тільки симпатія. Вчора Роза підходила до Черкасову і просила прихід до неї, тому Шабарин не довіряє дівчині. Андрій попросив Розу давати йому впевненість, він пропонував їй піти з проекту, Роза могла погодитися, прислухалася б до нього. Райсон не готова приймати такі рішення на емоціях. Роза поділилася з провідним, що Шабарин вночі зізнався їй у коханні, тепер вона готова навіть піти з проекту разом з Андрієм. Шабарин в черговий раз ... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Опис серії:

Віталій Воронко подарував Ірині Пінчук вранці букет троянд і заспівав для неї пісню, а інша Іра Горлівська на прохання хлопця обсипала Пінчук пелюстками троянд. Віталік приніс Ірі чай. Захар Саленко як і раніше переживає через розставання з Ірою Пінчук і ревнує її до інших хлопців. Захар поділився з Саймоном, що сумує за Ірі, хоча і розуміє, що з нею не буде по ряду причин, Іра каламутна, нудна, нудна, що не турботлива, неласкава, такою вона людина. На тітці з Юлею Захар розповів, що хотів робити Ірі вчора романтик, але, коли вона назвала його сиром, його бажання пройшло. Пінчук нагадала, що Захар називав її дурною, тупорилої, ідіоткою, недолітком. Саленко ображає той факт, що він нав'язує себе Ірі, підходить до неї, намагається спілкуватися, а вона відповідає, що він їй осоружний, він більше не хоче бути з Ірою. Заха ... Читать дальше »

Просмотров: 556 | Добавил: Admin | Дата: 21.11.2018 | Комментарии (0)

close