Дом 2 Город любви 25 11 2018 эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Конкурс «Людина року» на Будинку 2 провела Ольга Бузова. Бузова повідомила, що сьогодні 6 осіб з команди Ксенії Бородіної змагатимуться в інтелекті. До третього етапу «дожили» Рита Ларченко, Олена Савкіна, Олексій Безус, Олексій Купин, Валера Блюменкранц і Віктор Литвинов. Кожен учасник відповість на три питання в трьох раундах. У першому раунді питання задавали діти. Олену запитали: «Чим лікують лікарі? Різними препаратами, таблетками, травами і так далі, проте в медицині є лікарі, які лікують воском, свинцем і навіть золотом, що це за лікарі і що вони лікують? ». Олена відповіла правильно, що це стоматологи і лікують вони зуби. Риті Ларченко поставили запитання: «Відомо, що індіанці знімали скальп своїх ворогів і використовували його, як прикраса свого одягу, цей елемент одягу зберігся і в наш час і повсюдн ... Читать дальше »

Просмотров: 541 | Добавил: Admin | Дата: 18.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 25 11 2018 эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Роза Райсон передбачала, що вагітна від Шабарина. Черкасов приніс Розі тести на вагітність. Вранці дівчина пояснила Андрію, що тести нічого не показують, вона зробила вже чотири тести і нічого, повинна бути одна смужка, якщо вона не вагітна і дві, якщо вагітна, але у неї немає ніяких смужок взагалі. Роза переживає, що, якщо вона раптом завагітніє, а Андрій гулятиме. Шабарин відповів, що не змінює у відносинах, якщо дівчина дійсно вагітна, він готовий до шлюбу і сім'ї. Сьогодні відносин Андрія і Рози два місяці. Шабарин влаштував дівчині романтик, приготував їй молочну ванну, запропонував змити все погане, що було в їхніх стосунках. Андрій пообіцяв Розі, що її не залишить.
   Артем Сорока запропонував Олен ... Читать дальше »

Просмотров: 572 | Добавил: Admin | Дата: 18.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 25 11 2018 дневной / утренний эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Сьогодні у Саймона день народження. Юля Романова прикрасила кімнату кульками, подарувала йому торт і привітала свого хлопця. Юля влаштувала Сему побачення, вони покаталися на картингах, посиділи в кафе.
   Оля Рапунцель попросила маму посидіти з Василиною ввечері, вона хотіла б поїхати на конкурс «Людина року» підтримати Олену. Мама погодилася, але сказала, що Діма хотів залишитися, щоб розібрати речі. Оля вирішила, що до вечора ще є час, вони зроблять це разом. Тетяна Володимирівна порадила дочці не накручувати себе, Оле весь час здається, що її засаджують. Ропа заявила, що всі лаються, але вона завжди буде говорити, що у неї найкращий чоловік і найкраща мама, вона десь накосячілі, видихнула, зрозуміла ... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: Admin | Дата: 18.11.2018 | Комментарии (0)

close