22:30
Дом 2 Город любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Дом 2 Город любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Олексій Купин поговорив з Дімою Дмитренко, попросив його вплинути на провідних, щоб ті повернули Олену і Тетяну Володимирівну в ВІП будинок. Льоша пояснив, що планував жити з Майєю, яка завтра повернеться, у другій кімнаті в спільному домі, але вона зараз зайнята Альоною і мамою, отримує, що їм з Майєю доведеться заселитися в будинок до Олі і Дмитра. Дмитренко не вважає за потрібне спілкуватися з провідними, він як завжди сказав, що це життя і їм пора виходити з тепличних умов. Юля Ефременкова пояснила сім'ї Дмитренко, що провідні пішли на вимушені заходи і відселили Олену з мамою, щоб не було сварок, і щоб не нервували Оля і Олена, щоб в будинку не було атмосфери, в якій все на ножах. Ропа плакала і сказала, що мама все одно вранці приходила і допомагала. Діма з Олею переживають через те, що з ними будуть жити чужі люди, він не повинен когось повчати. Тетяна Володимирівна сказала дочці і зятю, що люди бачать, що в їхній родині є проблеми, тому їх вирішили роз'єднати, вона все одно буде допомагати Оле, нічого страшного не сталося. На лобному місці Дмитренко заявив, що дуже радий тому, що в їхньому будинку будуть жити Льоша з Майєю і Оксана Ряска. Влад нагадав, що днем ​​Діма говорив інше, що він пояснить всім, де раки зимують. Діма пояснив, що йому все одно, хто буде там жити, але в будинку маленька дитина, тому ввечері після 9 вечора щоб не було шуму. Купин сподівається на те, що вони все порозуміються. Майя сказала, що будинок загальний, в кімнату Олі з Дімою вони заходити не будуть, але ніяких правил ніхто їм встановлювати не буде. Льоша сказав, що вони будуть більше перебувати в спільному домі і заважати не будуть. Донцова не згодна, вона заявила, що кімната Олі і Дмитра їх, а кухня і все інше загальне, вона буде готувати, тому дитячі пляшечки краще прибрати в кімнату, вона не хоче сваритися через це. Кадоні згоден з тим, що в комуналці на кухні немає загальних речей. Купин порадив Майї вгамувати свої таланти, в будинку дитина, готувати Майя буде в спільному домі, Майя ще не доїхала до галявини і вже свариться з учасниками. Рома Капаклія не розуміє, з чого завелася Майя, їм сказали тільки одне правило, не шуміти після 9 і це нормально, більше нічого їм не сказали.
   Милену номінували на догляд на шоу «Бородіна проти Бузової». Мілена плакала через те, що всі налаштовані проти неї, вона намагається, хоче помінятися, а учасники вирішили відправити Льошу Безуса на острів. Мілена не хоче, щоб Льоша летів без неї на Сейшели. Безус допускає думку, що на Сейшелах він зможе побудувати відносини, він хоче хороших і світлих відносин, любові і щастя, а Мілена його тільки ображає, назвала бомжем. Безбородова ридала, вона не хоче перебувати на проекті без Льоші.
   На лобному місці Кадоні і Черкасов вирішили, хто полетить з острова в Москву, а хто з Москви на Сейшели. На Сейшели летить Віталій Воронко. Віталій пояснив, що прийшов на проект до Іри Пінчук, він не хоче їхати без нього. Кадоні сказав Воронко, що потрібно жити в реальності, Ірі він не потрібен. Пінчук думає, що раптом на острові Віталіку хтось сподобається з дівчат. Кадоні повідомив, що Віталіка чекає Юнна. Черкасов хоче забрати на острів Льошу Безуса. Безус згоден. Мілена заявила, що не розуміє, як можна Льоші летіти на острови в такий важкий момент, у Льоші сильно хвора бабуся, чому він не їде до бабусі, а летить на острів. Мілена не готова бути на проекті без Льоші, вона не залишиться, тому що не буде більше ні з ким будувати відносини. Ще на острів поїдуть Валера Блюменкранц з Христиною. У Москву поїде Майя Донцова, вона дуже хоче познайомитися з новими сусідами. Кадоні чекає в Москві Оксану Ряска. Черкасов розповів, що Оксана будує відносини з Дімою Чеботова. Ще в Москву повернеться Оля Сударкін, її чекає Арсен.

Головне за день:

  • На Острів поїдуть Віталій Воронко, Валера Блюменкранц і Христина.
  • З Сейшел в Москву повернуться Майя Донцова, Оксана Ряска, Оля Сударкін.
  • Майя і Льоша будуть жити в будинку родини Дмитренко.
  • Майя попередила Ропу і Діму, що ніяких правил ніхто їм встановлювати не буде.

Просмотров: 583 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close