22:40
Дом 2 Город любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Дом 2 Город любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Валера Блюменкранц вранці запропонував Льоші Купину подумати над його майбутнім життям з Майєю Донцової, виходить, що Льоша не може бути впевнений у Майї, яка продовжує підносити свого майбутнього чоловіка неприємні сюрпризи і випробування. Валера вважає, що Майя не зміниться і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем. Купин впевнений, що Майя не зрадить його і не змінить, але, швидше за все, конфліктувати з людьми вона буде, але він спробує ще раз з нею поговорити.
   На лобному місці Ольга Бузова повідомила учасникам, що вийшов її кліп з Вітею АК, в якому знялися багато учасників, біля Будинку 2 з'явився новий гімн. Провідна запропонувала всім подивитися кліп.
   На галявину з Сейшел повернулися Оксана Ряска, Оля Сударкін і Майя Донцова. Льоша Купин нудьгував, приготував Майї зустріч, сюрприз, але вона приїхала раніше. Бузова заявила Льоші, що Майя сама часто підкидає йому такі сюрпризи, через які йому доводиться червоніти, виправдовуватися за її поведінку, знаходити підхід до людей, яких Майя образила. Купин звів все до жарту, що дівчина у нього непередбачувана і з нею не засумуєш. Донцова визнала, що вчора переборщила і тому привезла Оле з Дімою солодкі подарунки. Майя вручила новим сусідам подарунок і обняла їх, вона пояснила, що поки летіла, подумала і збирається жити мирно з сусідами. Діма Дмитренко озвучив лише одну прохання, щоб хлопці не шуміли після 9 вечора. Діма заявив, що радий буде бачити в своєму будинку всі пари, які планують в майбутньому дітей. Бузова не повірила в щира гостинність родини Дмитренко і назвала це парадом лицемірства. Ропа вважає, що хлопці йдуть до весілля, Льоша бере участь в конкурсі, вони немає, їм нема чого ділити. Купину страшно від того, що все зараз дуже добре, він чекає каверзи від всіх відразу, і від Майї, і від Діми з Олею. Яббаров сказав, що вже завтра буде конфлікт, вийде Оля, невиспана на кухню, Майя не з тієї ноги встала і буде скандал.
   Андрій Шабарин на лобному місці пояснив Бузової і всім, що пробував побудувати відносини з Аліаной, але у нього до неї немає почуттів, а з Розою є складнощі в стосунках, у нього є до неї недовіру, Роза не зовсім готова до сім'ї, але до Розе у нього є закоханість. Шабарин розповів, що на парубочому він говорив не про розставання з Розою, він просто хотів трохи видихнути. Бузова запитала, чи не здається Розі, що та всі ці почуття вимолила, заслужила ці відносини. Роза прийшла до Андрія на проект, вела себе гідно, він пишається нею. Черкасов так не вважає, Андрій постійно намагався позбутися від Рози. Шабарин склав пісню, її заспівали хором всі остров'яни. Бузова розповіла учасникам, що Шабарин сам співав цю пісню, в якій просив привести йому п'ять Сейшельських жінок (ш ..), які набагато краще, ніж Роза і це любов Шабарин до Рози. Розі соромно, а Андрію було смішно. Шабарин пояснив, що веселився на парубочому, сказав, що просто писати реп. Бузова заявила, що з Аліа не дозволила б такого до себе ставлення, а Роза дозволяє все. Сорока розповів, що Шабарин їм говорив, що Аліа в ліжку краще, ніж Роза. Райсон втомилася нервувати через Андрія, вона попросила забрати її в Москву. Бузова заявила, що якщо Розу це не влаштовує, то потрібно щось вирішувати, всі учасники іржали над Андрієм і над Розою. Шабарин вважає, що сміялися над піснею. Аліа підтвердила, що вони сміються над піснею. Аліа не вважає себе приниженою і ображеною Шабарин, Андрій ставився до неї по-іншому, він може поважати і цінувати жінку. Черкасов сказав, що Аліа досі вважає, що Шабарин хоче бути з нею, але боїться. Устиненко хоче полетіти в Москву, їм краще бути з Андрієм на різних майданчиках. Шабарин образився на всіх через всього цього обговорення, пішов з лобного місця. Черкасов пояснив, що Андрія зачепило слово Олі Бузової «ганьба». Шабарин повернувся за Розою і запропонував їй покинути проект.

Головне за день:

  • На лобному учасники подивилися кліп Бузової з Вітею АК про Дом 2.
  • На галявину з Сейшел повернулися Оксана Ряска, Оля Сударкін і Майя Донцова.
  • Майя визнала, що була неправа вчора і привезла солодощі в подарунок Олі і Дмитра.
  • Шабарин на парубочому склав реп, образливий для Рози.
  • Шабарин за його поведінку розкритикувала Бузова, він вирішив піти з проекту.

Просмотров: 541 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close