20:56
Дом 2 lite 24 11 2018 дневной / утренний эфир 5311 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 24 11 2018 дневной / утренний эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

   Тетяна Володимирівна засмучена через звинувачення старшої дочки в тому, що вона погана мама і не дала Оле в дитинстві материнської уваги та любові. Діма підтримує дружину, він, як і Оля, вважає, що все на проекті їх ображають і ні в що не ставлять. Оля напередодні говорила, що хоче піти з проекту, Діма з цим згоден. Олена вважає, що за периметром Оля з Дімою зжеруть один одного за рік і це максимум, ні в сестри, ні у її чоловіка немає мізків, шкода тільки Василину. На тітці Рапа заявила Ользі Орлової, що вона всю ніч проплакала, її вчора не так зрозуміли, вона не говорила, що мама гуляща. Тетяна Володимирівна сиділа поруч з Олею, і та сказала саме так, Оля невдячна і не знає, що це таке. Орлова вважає, що Оля неправа, вона не знає, що таке залишитися одній з двома дітьми. Ропа знову почала говорити, що вона мама. Тетяна Володимирівна нагадала старшої дочки, що та вже називала її проектної, продажної, а тепер гулящої і поганою мамою, нічого добре від Олі вона не чула, вона боїться підійти до дочки щось запитати, так як Оля постійно злиться, у Олі в житті , напевно, не всі добре, людина щаслива розмовляє з людьми по-доброму. Ропа заявила мамі, що правда очі коле, мама її кинула, залишила з бабусею, мама зараз доводить свою правду, не давала бабусі ні копійки, вона своїй дитині дасть все, що їй не додали. Орлова запитала, яке буде Оле, якби Василиса, коли виросте, скаже таке. Орлова спробувала пояснити Оле, що якби мама сиділа б з нею весь час і не працювала, то їй не було чим годувати дитину. Провідна сказала, що довгий час була одна, з її дитиною теж сиділа її мама, няня, а вона працювала, Оля не жила в таких умовах і Оле краще вибачитися. Орлова сказала, що невідомо з якими складнощами доведеться в житті зіткнутися Оле, її мама кинула все в рідному місті і приїхала допомогти Олі з дитиною і вагітної Олені, а Оля так її образила. Ропа поскаржилася Дімі, що її знову вичитували, як маленьку дівчинку, зробили її винною.
   Рома Капаклія безсторонньо висловився про маму Марини, Марина засмутилася до сліз. Рома пояснив, що нічого поганого на увазі не мав, він сказав, що мама «клеманула», це означає, що вона наполягає на своєму, навіть якщо неправа. Тетяна Володимирівна вважає Рому альфонсом. Рома на тітці розповів Орлової, що на маму Марини дуже сильно впливають соцмережі, в звичайному житті з нею можна нормально спілкуватися. Марина пояснила свої сльози тим, що їй здалося, що Рома почав обговорювати її маму в контексті клініки, що вона божевільна, що у неї дах поїхав. Капаклія подзвонив Тетяні Володимирівні, мама Марини сказала Ромі, що не говорила про те, що Рома альфонс, вона це слово взагалі не говорила. Рома попросив маму залишити розмови про Будинок 2, не потрібно говорити в поганому контексті про учасників, якщо їм з Мариною доведеться далі віддуватися за такі слова Тетяни Володимирівни, він видалить її соцмережі. Тетяна Володимирівна кинула трубку.
   Саша, Йося, Іра і Захар смажили м'ясо на мангалі і спілкувалися. Саша і Захар обговорювали Ропу, Захар перебивав Сашу, Іра зробила зауваження Саленко. Захар і Іра посварилися. Пінчук образило те, що Захар про неї сказав таку фразу «вона що вміє говорити?». Захар сказав Ірі, що добре до неї ставиться, Іра йому не байдужа, а Іра ні разу не підійшла і не запитала, як у нього справи. Пінчук нагадала, що вони не в стосунках, її зачіпають його слова.

Головне за день:

  • Орлова порадила Оле вибачитися перед мамою.
  • Тетяна Володимирівна засмучена через звинувачення старшої дочки в тому, що вона погана мама.
  • Ропа вважає себе винною і продовжила звинувачувати маму.
  • Капаклія безсторонньо висловився про маму Марини, Марина засмутилася до сліз.
  • Рома попросив маму Марини перестати писати погане про учасників проекту.

Просмотров: 534 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close