17:19
Дом 2 lite 25 11 2018 дневной / утренний эфир 5312 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 25 11 2018 дневной / утренний эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Сьогодні у Саймона день народження. Юля Романова прикрасила кімнату кульками, подарувала йому торт і привітала свого хлопця. Юля влаштувала Сему побачення, вони покаталися на картингах, посиділи в кафе.
   Оля Рапунцель попросила маму посидіти з Василиною ввечері, вона хотіла б поїхати на конкурс «Людина року» підтримати Олену. Мама погодилася, але сказала, що Діма хотів залишитися, щоб розібрати речі. Оля вирішила, що до вечора ще є час, вони зроблять це разом. Тетяна Володимирівна порадила дочці не накручувати себе, Оле весь час здається, що її засаджують. Ропа заявила, що всі лаються, але вона завжди буде говорити, що у неї найкращий чоловік і найкраща мама, вона десь накосячілі, видихнула, зрозуміла свою помилку і вибачилася, вона робить це, коли захоче. Тетяна Володимирівна звернула увагу на фразу «коли я захочу» і запитала, невже Оля не розуміє відразу, що говорить образливі слова, через які їй боляче. Оля пояснила, що їй потрібно було охолонути, подумати, вона була на емоціях. Мама сказала, що, якби Оля відразу б вибачилася, то ніхто не псував би собі нерви, ні вона, ні Оля, Оля з Дімою сім'я і повинні подавати приклад, а вони ведуть себе, як діти, сперечаються з учасниками, ображають хлопців. Діма заявив, що вони одна сім'я і він завжди буде відстоювати маму Олі, навіть якщо та неправа. Оля погодилася, вони повинні бути один за одного горою. Тетяна Володимирівна вважає, що потрібно захищати тоді, коли людина має рацію, якщо Оля неправа, вона буде говорити про це. Ропа вважає, що всі зауваження потрібно робити вдома наодинці. Алена захищає сестру на лобному, але теж вважає, що Оля неправа, Оля з Дімою ображають учасників і цього не помічають, отримує, що Оля з Дімою постійно змушують маму їх захищати. Діма почав сперечатися з Оленою, він вважає, що Олена неправа і йому це не подобається, він може з'їхати з цього будинку. Олена відправила маму наверх, насварила Діму, а потім сказала мамі, що марно лаятися з Дімою.
   Олексій Безус повернувся після вихідного, Мілена йому писала, що нудьгує, любить більше за всіх, жити без нього не може. Льоша сказав Віті, що йому не потрібна така любов, в якій його принижують і ображають, він нормально спілкується з Міленою, але вогню до неї немає. На тітці Мілена повідомила Ользі Орлової, що вже три дні стримує себе, спокійно реагує на різні ситуації, не закочує істерики, робить приємні речі, намагається змінюватися, а Льоша каже, що йому це вже не потрібно, їй прикро і неприємно. Мілена намагається догодити Льоші, готувала йому, вона любить його, просила Льошу заприсягтися, що вони завжди будуть разом. Безус не збирається ні в чому клястися, він хотів би, щоб він і Мілена були щасливі, він дає ще один шанс. Орлова порадила Милене думати головою і не робити таких помилок, як з дитиною Льоші.
   Рита Ларченко, Настя Ендальцева і Ілля Яббаров вранці обговорили Олену Савкіна. На тітці Ілля сказав Орлової, що Олена просила провідних відправити його на Сейшели, відправити його за ворота. Орлова запитала, навіщо Рита обсуждае6т Олену в негативному контексті, дівчинка молода, вагітна. Рита відповіла, що Настя почала задавати їй питання, чи спілкується вона з Оленою, вона хотіла налагодити спілкування, приходила до Олени з тортом, а потім Алена обговорював її з мамою, Мариною та ще з кимось. Рита вважає, що на місці Олени заради дитини вона б зберегла сім'ю, Олена зла і це її особиста думка. Орлова не зрозуміла слова Рити про те, що Олена сама у всьому винна, вона знала, яка людина Яббаров, а зараз Рита сама живе з такою людиною. Ларченко пояснила, що, коли жінка планує дитину, вона адже бачила, який Ілля, спілкувалася з ним за периметром. Рита збилася і не захотіла обговорювати цю тему. Ілля заявив Риті, що та виставила його в тому контексті, що він якийсь негідник.

Головне за день:

  • Сьогодні у Саймона день народження, Юля влаштувала йому побачення.
  • Діма посварився з Тетяною Володимирівною і Оленою.
  • Безус вирішив дати Милене ще один шанс.
  • Рита Ларченко негативно висловлювалася про Олену.
  • Ілля образився на Риту за те, що та і його виставила його в тому контексті, що він негідник.

Просмотров: 524 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close