14:57
Дом 2 lite 26 11 2018 дневной / утренний эфир 5313 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 26 11 2018 дневной / утренний эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Настя Ендальцева приревнувала Данила Сахнова до Іри Горлівської, з якої той спілкувався вчора ввечері. Настя обурена, так як Іра колишня дівчина Дані. Сахнов нагадав Насті про те, що та прийняла квіти від Армана, хоча він просив її цього не робити. Хлопці посварилися. Іра Горлівська спробувала подарувати Дані подарунок в коробці, вона дізналася, що Даня мерзне і купила йому теплі шкарпетки. Горлівська розповіла дівчаткам, що вони добре спілкуються з данин, вона по-дружньому і тепло до нього ставиться і не хоче, щоб він будував відносини з Настею, Настя не підходить Дані. Сахнов подякував Іру за увагу, але подарунок не прийняв. Мілена заявила Дані, що він занадто добрий, йому потрібна іншого типажу дівчина, або потрібно поставити Настю на місце. Захар вважає, що Настя не поважає Даню в стосунках, у неї тільки меркантильні інтереси, вона жодного разу навіть чай хлопцеві не зробила. Даня з Настею знову посварилися, Настя фліртувала з Ромашова, Дани це не сподобалося.
   На тітці Ксенія Бородіна заявила Милене і Олексію Безуса, що їхні стосунки падають на дно. Льоша пояснив, що дав Милене шанс, але вони не разом зараз. Мілена зібралася зателефонувати Олені, запросити її сюди і ще раз попросити вибачення, Мілена хотіла б «подивитися в очі своїм страхам», коли Лена з донькою приїдуть на проект в гості. Безус зол на Мілену за те, що та виклала в Інстаграме в Сторіс відео з Валерою в головній ролі, той був там в нижній білизні. Льоша заявив, що не може вірити дівчині, яка знімає відео про чужих мужиків в трусах, як Мілена може хотіти від нього дітей і хоче прожити з ним все життя, якщо дозволяє собі таку поведінку. Безус вже не вірить в істерики і сльози Мілени, він вважає її проектної. Бородіна перепитала Льошу, чи є у Мілени шанс. Льоша відповів, що шанс є, але він вільний чоловік, не тримає Мілену, у нього немає до неї вогню і пристрасті.
   Саймон і Юля Романова посварилися. У свій день народження Саймон втратив самовладання і ганявся за Юлею. Ксенія Бородіна заявила Сему, що його друзі в якості побажання на день народження радили йому знайти нову дівчину, симпатичніше, так як з Юлею нічого не буде, а він кивав у відповідь і посміхався. Крім цієї ситуації, Юлі не сподобалася поведінка її хлопця на конкурсі, коли Саймон встав і почав говорити, що за Валеру голосувало більшу кількість людей, потрібно переголосувати, вона його обсмикувала, так як не хотіла, щоб Саймона вигнали з шоу. Ще Юля зауважує увагу Саймона до Іри Пінчук, він кидає на неї ніжні погляди. Романова вчора розлютилася на Саймона за все це, послала його і кинула в нього серветку, після цього Марданшін мало не побив Юлю. Саймон не ображайте на рівному місці і не готовий приймати образи Юлі, він пояснив, що його друзі просто жартували, коли радили йому кинути Юлю.
   На кухні під керівництвом Віті Литвинова учасники ліпили равіолі. Обговорили пару Іллі і Ріти. Вітя повідомив учасникам, що в наступний етап конкурсу пройшов Ілля, він активно агітував за себе, а Рита не пройшла, так як Ілля за неї і слова нікому не сказав, Риті прикро, вона ділилася з Настею Ендальцевой, що їй неприємно і образливо, що Ілля продажний і меркантильний. Настя пояснила, що Рита сказала, що Ілля заради квартири готовий на все. Ларченко чекала від Іллі підтримки. Вітя привів в приклад Мілену, яка тортик купила, малювала плакати, бігала агітувала за Льошу, на шоу підтримувала. Яббаров і Рита посварилися. Рита не розуміє, чим вона гірша, ніж ті люди, які пройшли до наступного туру.
   Провідна відвідала брендове сімейство в ВІП будинку і звернулася до Дмитра. Ксенія Бородіна сказала Дімі, що його дівчинки сваряться, а він між ними, у нього не виходить головувати в цьому королівстві. Провідна порадила Дімі створити своє королівство, в якому буде тільки він, дружина і дитина. Ропа так не згодна. Ксюша запитала, що важливіше Оле, спокій Діми або її власний комфорт, Оле важлива допомога мами, коли та вранці взяла дитину, погуляла, приготувала їсти, Оле це зручно. Ропа обурилася і запитала Бородіну, що та несе. Оля почала говорити, яка вона гарна мама. Бородіна заявила Ропі, що у тій мерзенний характер, навіщо вона знову робить з себе жертву і всіх баламутить, вона не говорила, що Оля погана мати і нічого не робить, вона сказала, що це зручно, Оля жодного разу не запитала свого чоловіка, яке йому тут живеться, Оля егоїстка, її мама затикає Дімі рот, а Оля нічого мамі не говорить, так як їй це зручно. Ропа відповіла, що вчора намагалася це розрулити, їм всім потрібно вчитися спілкуватися. Бородіна запропонувала родині роз'їхатися. Тетяна Володимирівна сказала, що Діма намагається її завжди перекричати, завжди поділяє Олю і Олену, вона ж ніколи і нікого не поділяє, коли вони сідають і спілкуються, це ганьба, Діма нешанобливо з нею розмовляє, по-хамськи. Дмитренко не подобається, коли його вичитують. Тетяна Володимирівна вважає, що Олю з Дімою потрібно вчити, вона нічого поганого не робить, допомагає, Василина потім підросте і буде слухати, як тато кричить на бабусю. Діма нагадав тещі, що та теж на нього кричить

Головне за день:

   • Настя Ендальцева приревнувала Даню до Іри Горлівської.
   • Сахнова не подобається те, що Настя фліртувала з Ромашова.
   • У Безуса немає до Мілені вогню і пристрасті, але шанс він їй дає.
   • Саймон і Юля Романова посварилися.
   • Рита ображена на Іллю за те, що той не агітував за неї і не підтримав в конкурсі.
   • Бородіна запропонувала родині Рапунцель роз'їхатися.

Просмотров: 547 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close