18:18
Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий зміст:

Захар Саленко байдуже зустрів нових дівчат, які прийшли до нього на проект, хлопець все-таки вибрав одну з них, коли провідні запитали, кого з двох дівчат залишити, але йому як і раніше подобається Іра Пінчук. Христина сподобалася Валері Блюменкранцу. На тітці Саленко розповів Ользі Бузової, що Іра в черговий раз відшила його і порадила займатися своїм життям. Захар завжди переживає за Іру, піклується про неї, але він їй нецікавий. Сама Іра вважає, що Захар використовує її в якості прикриття, щоб не будувати стосунки, у нього дивну поведінку, він ніяк не діє в її сторону, Захару комфортно без відносин. Бузова нагадала Захару, що він змінив Ірі, через це вони розлучилися. Оля порадила хлопцеві щось робити в сторону Іри, розташувати її до себе знову. Таня запитала Саленко, навіщо він сватав Ірі Віталіка. Захар відповів, що, якби Іра побудувала нові відносини, йому було б простіше її забути. На питання, чому Захар нічого не робить, він відповів, як можна проявлятися до дівчини, якій на нього плювати. Пінчук розлютилася, Захар їй каже «відвали», «відчепися від мене», а потім сам приходить в жіночу і з нею спілкується, симпатія Захара до неї це маячня.
   Валера поспілкувався з новенькою Христиною, він сказав, що як тільки в ефірі з'являються нові учасники, часто це дівчата, через деякий час про них спливає якась компрометуюча інформація, йому симпатична Христина, але поспішати він не хоче. Дівчина пояснила, що в її минулому немає нічого поганого і некрасивого. Христина не помітила симпатії в її сторону від Захара, вона не буде нав'язуватися і прикладати зусилля, щоб привернути увагу хлопця.
   Льоша Купин їздив на вихідний, був у мами. Вітя запитав Льошу щодо весілля. Купин відповів, що Майя їздила в ЗАГС і вирішувала питання з перенесенням весілля, весілля вони зіграють відразу після конкурсу, Майя перенесла весілля на 19 грудня, провідні обіцяли привезти мала кількість людей.
   Іра Пінчук запитала Сашу Чорно, чи буде та брати прізвище Йосипа або залишиться на своїй. Саша відповіла, що Йосі не зовсім подобається його прізвище, він хоче змінити прізвище, хоча вона просила його не робити цього.
   Рита Ларченко посварилася з Іллею через те, що той не хоче йти на весілля до Саші Чорно бо, там будуть Рапунцель. Рита вважає, що це дивно. Насті Рита сказала, що вони з Іллею помирилися. Настя нагадала, що Рита ж говорила, що Яббаров нічого для неї не робить. Ларченко відповіла, що Ілля вчора купив їй дві пари фірмових валянок на зиму, Ілля робить для неї дуже багато, кидає грошей на телефон, за периметром водить в ресторан. Рита зізналася, що на емоціях може послати і речі збирати, в будь-якій конфліктній ситуації їй простіше втекти.
   Юля Романова зібралася переїхати в жіночу спальню. Марина сказала Юлі, що Саймон заступився за Юлю на лобному місці. Марданшін не готовий першим миритися з Юлею, він не буде підходити до дівчини першим, вона навіть не розуміє, що була неправа. Купин не очікував від Юлі таких матів і оскорбленійbr. Рома Капаклія зібрав всіх учасників і провів творчий конкурс. Учасники співали і танцювали під баян, на якому грав Віталій. Валера перепел пісню Олі Бузової «Мало половин» на грузинський лад.

Головне за день:

  • Захару і раніше подобається Іра Пінчук, але дівчина не вірить в симпатію до неї Захара.
  • Валера поспілкувався з новенькою Христиною.
  • Йося зібрався змінити прізвище.
  • Майя і Льоша перенесли весілля на 19 грудня.
  • Рита помирилася з Іллею.
  • Юля Романова зібралася переїхати в жіночу спальню.
  • Рома провів творчий конкурс.

Просмотров: 580 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close